Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΧΑΛΚΙΔΑ 30 / 10 / 2009
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ»
Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009, Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης και ο εκπρόσωπος της εταιρίας ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ Α.ΤΕ.Ε., κ. Σταύρος Καμαριώτης, υπέγραψαν την εργολαβική σύμβαση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ».
Η δημοπρασία του έργου έγινε 28-7-09, με προϋπολογισμό δημοπρασίας 710.000,00 €, μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρία ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ ΑΤΕΕ, με ποσοστό μέσης έκπτωσης 38%.
Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, προβλέπεται να γίνει προσαρμογή του υψομέτρου του γηπέδου ποδοσφαίρου στο πάρκο του Λαού σύμφωνα με τον περιβάλλοντα χώρο, όπως αυτός διαμορφώνεται υψομετρικά από τις εργασίες ανάπλασης του πάρκου. Προβλέπεται επίσης η αντικατάσταση της επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου που σήμερα είναι από άμμο, ο οποίος θα επιστρωθεί με συνθετικό τάπητα.
Επίσης εξωτερικά θα τοποθετηθεί ειδικός φωτισμός για το γήπεδο και περιμετρικά του χώρου θα κατασκευασθούν φρεάτια, μετά από συνεννόηση ως προς τις θέσεις τους με την ΔΕΥΑΧ, στα οποία θα συγκεντρώνονται τα ύδατα από τις σχάρες και από τα κανάλια αποστράγγισης του αγωνιστικού χώρου.
Με την εκτέλεση αυτού του έργου, ενοποιείται πλέον το Πάρκο του Λαού με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου, αναβαθμίζονται όλες οι όμορες περιοχές και επιπλέον η πόλη θα διαθέτει άλλον έναν χώρο άθλησης.