Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΝΔ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΙΟΥΦΑ
Μετά τη σημερινή ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για τις αναθεωρητέες από το Έκτακτο Συνέδριο της 7ης Νοεμβρίου, διατάξεις του Καταστατικού όσον αφορά στην εκλογή του νέου Προέδρου του Κόμματος, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, κ. Δημήτριος Σιούφας απέστειλε την ακόλουθη πρόσκληση στους Συνέδρους: «Αγαπητή κυρία Σύνεδρε,

Αγαπητέ κύριε Σύνεδρε,
Καλείστε να λάβετε μέρος ως Σύνεδρος, σύμφωνα με τα άρθρα 10 και 12 του Καταστατικού, στο Έκτακτο Συνέδριο του Κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στους χώρους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2009.
Το Έκτακτο Συνέδριο του Κόμματος πραγματοποιείται με σκοπό την αναθεώρηση των διατάξεων του Καταστατικού (άρθρα 3,4,5,14 και 15), που αφορούν τόσο τη σύνθεση του Εκλεκτορικού Σώματος, όσο και τη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου.
Στη συνέχεια των αποφάσεων 215 & 216 του Προέδρου του Κόμματος κ. Κώστα Καραμανλή και μετά την ομόφωνη απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής της 31 Οκτωβρίου 2009, την ομόφωνη εισήγηση της Κ. Ε. επί των αναθεωρητέων διατάξεων θα κάνει προς το Συνέδριο ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, κ. Ελευθέριος Ζαγορίτης.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Κόμματος, κ. Κώστας Καραμανλής, η εκλογή από τη λαϊκή βάση του κόμματος αποτελεί, πολιτικά και οργανωτικά, εξαιρετικά θετική εξέλιξη. Ανοίγει στη Νέα Δημοκρατία, ακόμα πιο πλατιά, τους δρόμους της αμφίδρομης επικοινωνίας με την κοινωνία. Οδηγεί και διασφαλίζει όχι μόνον την καθολική αποδοχή του νέου Προέδρου, αλλά και την έμπρακτη υποστήριξή του από όλους και ισχυροποιεί τους δεσμούς μας με την κοινωνία.
Το πρόγραμμα του Συνεδρίου καθώς και πληροφοριακό υλικό θα αναρτηθεί εγκαίρως στο διαδίκτυο και θα διανεμηθεί στους χώρους του Συνεδρίου πριν από την έναρξη των εργασιών, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ.
(ώρα προσέλευσης Συνέδρων 09.00 π.μ.)».