Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010


Μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη
Αποθέωση στο ξενοδοχείο από 350 οπαδούς της ΑΕΚ...
Και όμως, ο κόσμος της ΑΕΚ δεν πήγε για να... γιουχάρει τον Μπάγεβιτς και τους παίκτες
Μετά την επίσκεψή τους στο ξενοδοχείο για να τονώσουν το ηθικό της ομάδας, οπαδοί της ΑΕΚ ανέβηκαν εκ νέου στην Κάντζα, στο «Ηοliday Inn» με σκοπό να αποθεώσουν την «Ένωση» για τη μεγάλη νίκη που πήρε μέσα στο Φάληρο.
Πάνω από 350 οπαδοί υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας και έπνιξαν στις αγκαλιές παίκτες και τεχνικό τιμ, ευχαριστώντας τους έτσι για τη μεγάλη χαρά που......
τους χάρισαν.
Οι ποδοσφαιριστές κατέβηκαν από το πούλμαν για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους, ενώ οι μόνοι που έμειναν στο ξενοδοχείο ήταν οι Μπάγεβιτς, Δημητριάδης και Γεωργαμλής για να απολαύσουν το ποτό τους και το πούρο της νίκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημητριάδης -που ήταν έξαλλος με τον Καλόπουλο και τις αποφάσεις του- τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας δίνοντας τον ρυθμό στον κόσμο, ενώ μόλις έκανε την εμφάνισή του ο Νάτσο Σκόκο, έγινε... χαμός!
Ενας πραγματικός μικρός σεισμός, που είχε επίκεντρο τα βήματα του παίκτη που πήρε στην πλάτη του την ομάδα και την οδήγησε σε ένα επικό τρίποντο.
Ο Σκόκο πάντως αποχώρησε τραυματίας στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, έχοντας υποστεί διάταση στο γαστροκνήμιο.
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Παντελής Καφές, ενώ αμφότεροι θα υποβληθούν σε εξετάσεις την Πέμπτη για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και φυσικά αν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό στάδιο.