Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Κόντρα για την εγκληματικότητα
Ενόχληση Χρυσοχοΐδη από την επιστολή Διαμαντοπούλου για την Αθήνα

Την έντονη ενόχληση του Μ.Χρυσοχοΐδη προκάλεσε η επιστολή της Αννας Διαμαντοπούλου σχετικά με την κατάσταση στην Αθήνα. Συνεργάτες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη δήλωσαν ότι η πολιτική γίνεται με έργο και όχι με επιστολές. Αυτήν την ώρα η ευρεία σύσκεψη για την εγκληματικότητα υπό τον Μ.Χρυσοχοΐδη. Μπαράζ αιματηρών ληστειών.
Την Πέμπτη η βουλευτής Α' Αθήνας και υπουργός Παιδείας απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη, σε συνέχεια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από το 2007, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο κέντρο της Αθήνας.
Η κ. Διαμαντοπούλου προτείνει ευρεία σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων υπό την αιγίδα του κ. Παμπούκη, καθώς και την ανάγκη δημιουργίας ενός συντονιστικού οργάνου υπό τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας.
Την ίδια ώρα, από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινωνόταν η διεξαγωγή της ευρείας σύσκεψης υπό τον Μ.Χρυσοχοΐδη για την εγκληματικότητα.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης φέρεται ενοχλημένος από την κίνηση της κ. Διαμαντοπούλου και συνεργάτες του δήλωσαν στο ΒΗΜΑ FM ότι η πολιτική γίνεται επί τω έργω και όχι με επιστολές.