Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Πρωτοβουλία του αρχηγού
Ντόπες ηθικού από τον Νικοπολίδη και... παρεξήγηση με Ζίκο
Ο Ολυμπιακός διανύει δύσκολες μέρες και σε τέτοιες περιπτώσεις πρωτοβουλίες αναλαμβάνουν οι πιο έμπειροι και... μπαρουτοκαπνισμένοι παίκτες της ομάδας. Αυτό έκανε και ο Αντώνης Νικοπολίδης την Παρασκευή πριν από την έναρξη της προπόνησης.
Ο αρχηγός λοιπόν βγήκε μπροστά και συγκέντρωσε τους συμπαίκτες του για να τους μιλήσει. Ο 38άχρονος τερματοφύλακας προσπάθησε να τονώσει το ηθικό και τους ζήτησε να βάλουν όλοι τα δυνατά τους, ούτως ώστε η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο.
Ο Νικοπολίδης μετέφερε επίσης, όσα του.........

είπαν μία μέρα νωρίτερα οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Τους  τόνισε πως ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος με την εικόνα που παρουσιάζουν οι «ερυθρόλευκοι» στον αγωνιστικό χώρο και πως θα πρέπει από το παιχνίδι της Λάρισας να ξεκινήσει η αντεπίθεση, ώστε να μην χαθεί το... τρένο του πρωταθλήματος.
Στο μεταξύ, ο Ζίκο δεν ήταν ενήμερος για την πρωτοβουλία αυτή του Νικοπολίδη και αφού είχε βγει στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου, περιμένε περίπου ένα τέταρτο τους ποδοσφαιριστές για να εμφανιστούν.
Μόλις η συζήτηση των ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκαν και βγήκαν για να ξεκινήσουν την προπόνηση, ο Βραζιλιάνος τεχνικός, εμφανώς ενοχλημένος, αναζήτησε την αιτία της καθυστέρησης. Οι παίκτες του αποκρίθηκαν πως τον είχαν ενημερώσει και κάπως έτσι ξεκίνησε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού.