Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΠΑΟ

Νίκος Κωνσταντόπουλος


Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε, όπως αναμενόταν, το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, προκειμένου να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού.
Ο νέος πρόεδρος δεν έκρυψε τα λόγια του, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό που θέλει από την ομάδα είναι να δείξει αυτό που αξίζει στο γήπεδο και ο ίδιος είναι......
 διατεθειμένος να πολεμήσει τα παιχνίδια παρασκηνίου.
«Σας εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι βέβαιος πως θα πετύχουμε τους στόχους μας» δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια έγινε πιο... επιθετικός!
«Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και να ξέρετε ότι η μπάλα παίζεται στο γήπεδο. Οσοι επιχειρήσουν παιχνίδια παρασκηνίου να ξέρετε ότι θα με βρουν απέναντί τους» τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, που στη συνέχεια αστειεύτηκε και μίλησε με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.
«Πού είσαι φίλε μου έχω να σε δω χρόνια» είπε στον Κριστόφ Βαζέχα, ενώ είχε και ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Νίκο Νιόπλια.
Οσον αφορά τους παίκτες, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με τον συντοπίτη του, Γιώργο Καραγκούνη, μιλώντας για τα νέα από τα Κρέστενα Ηλείας και μετά επικεντρώθηκε στον Σωτήρη Νίνη λέγοντάς του:
«Σε παρακολουθώ και βλέπω τις τοποθετήσεις σου, είσαι σοβαρός, ο κόσμος περιμένει πολλά από εσένα, να προσπαθήσεις περισσότερο».