Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Πέμπτη 26/8 και ώρα 18.00 στις εγκαταστάσεις τις σχολής θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
Η προετοιμασία της ομάδας έχει αρχίσει από τις 2/8 και συνεχίζεται καθημερινώς με μονές αλλά και διπλές προπονήσεις, στις εγκαταστάσεις τις σχολής αλλά και στο ......


γυμναστήριο της κ.Παπαγεωργίου.
Στα φιλικά παιχνίδια που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα η ομάδα μας επικράτησε τις ομάδας Κεραυνός Μύτικα 3-0, του Ελλήσποντου Λαμψάκου 3-2 και ηττήθηκε 3-1 από την ομάδα της Ερέτριας και 4-0 από την ομάδα της προποντίδας.
Τα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια είναι με τον Μιαούλη Φύλλων και με τον Ελλήσποντο Λαμψάκου.
Στο παιχνίδι κυπέλου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Έξω Παναγίτσας την Κυριακή  29/8και ώρα 17.00 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου.
Από την ομάδα μας και σε σχέση με την περσινή περίοδο αποτελούν παρελθόν αλλά και για ποιο ψιλα ποδοσφαιρικά σαλόνια οι ποδοσφαιριστές ,Τσαβαλάς στον Ηρακλή Ψαχνών, Σίδερης στα Λουκίσια ,Κολλιόπουλος στον Α.Ο.Χαλκίς, Αθανασίου στον Ευβοικό Αγίου Νικολάου, Γκάβαλης στον ΛήλαΒασιλικού. Σε όλα αυτά τα παιδιά ευχόμαστε κάθε ποδοσφαιρική επιτυχία και εξέλιξη αντάξια των στόχων που έχουν βάλει.
Από την ομάδα μας παρελθόν αποτελεί και ο ποδοσφαιριστής Κιούσης ο οποίος πέρασε σε σχολή της Κοζάνης πραγματοποιώντας και αυτός έναν από τους στόχους του. Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.
Στην ομάδα μας νέοι ποδοσφαιριστές είναι οι Τσιμπός, Λάμπρου Αθ., Τζανής, Αντωνίου ενώ από την σχολή ποδοσφαίρου τις ομάδας μας προωθήθηκαν οι Δέδες,Γκάβαλης,Ντουλαβέρης, Βασιλείου και Μικράκης.
Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ληλαντίου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου εύχεται σε όλα τα  ποδοσφαιρικά σωματεία και ιδιαίτερα του δήμου Ληλαντίου επιτυχίες και πραγματοποίηση στους στόχους που έχουν βάλει