Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν ζητήσαμε ευθύνες ούτε κατηγορήσαμε κανένα και γράψαμε τα γεγονότα όπως ΑΚΡΙΒΩΣ εξελίχθηκαν. Μιλήσαμε για 2ψήφιο αριθμό ( >10 δηλαδή) συμετοχών και τα φύλλα αγώνων της περιόδου 2009-2010 είναι στη διάθεση του καθενός που θέλει να ψάξει την ΑΛΗΘΕΙΑ. 2 από τα ......
μέλη της προηγούμενης διοίκησης, συμμετέχουν ενεργά και βοηθούν ουσιαστικά και την δική μας προσπάθεια και με τον Πρόεδρο κ. Μπαρίτα είμαστε φίλοι, έχουμε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία και είμαστε σίγουροι ότι και εκείνος θα μας βοηθήσει όσο και όπου μπορεί γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΕΥΒΟΙΚΟ!
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουμε άτυπη διαδικτυακή αντιπαράθεση χάριν εντυπώσεων με τον οποιοδήποτε, και φυσικά είμαστε στη διάθεση όποιου θέλει να ενημερωθεί με συγκεκριμμένα ονόματα και αριθμούς. Για εμάς Η ΟΜΑΔΑ και οι στόχοι της είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ.
Η κυρυφή της πυραμίδας έχει όνομα και λέγεται "ΑΘΛ. ΣΥΛ. ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ"



Ευχαριστούμε
το Δ.Σ.


Υ.Γ. Όποιο μέλος της προηγούμενης διοίκησης, τηλεφώνησε ας μπει στον κόπο να έρθει να συζητήσουμε τις αντιρήσεις του ή ας δημοσιεύσει το όνομα του να ξέρουμε ποιος μας διαψεύδει. Αυτοί που ασχολούνται εξάλλου ξέρουν ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.


ΣΧΟΛΙΟ: ΚΥΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.