Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΣΤΑ Τ.Δ. ΔΥΣΤΙΩΝ,
ΑΥΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ – ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ......
-
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΩΜΑ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, που κάθε μέρα αυξάνεται, και σε κλίμα θερμό και ενθουσιώδες συνεχίζεται η προεκλογική περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου και Δημάρχου Κύμης Δημήτρη Θωμά, σε Τοπικά Διαμερίσματα των Δήμων Δυστίων, Αυλώνος και Κονιστρών, μετά την πρώτη φάση της περιοδείας που προηγήθηκε, με την ίδια επιτυχία, στα Τ.Δ. του Δήμου Ταμυνέων.

Μια περιοδεία, κατά την οποία, μέρα με την μέρα εδραιώνεται η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό του και στο συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες για τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου» ,του οποίου ηγείται.

Αυτή την εβδομάδα επισκέφθηκε τα Τοπικά Διαμερίσματα Δύστος και Κόσκινα, Νεοχώρι, Αι Γιώργης και Οκτωνιά, Βέλος και Οριό, Κάδι, Μονόδρι, Κήπους, Βρύση και Αγ.Βλάση, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού και υποστηρικτές του.

Σε όλες τις συγκεντρώσεις μίλησε για ισόρροπη και ισότιμη ανάπτυξη, για οργανωμένη και νοικοκυρεμένη διοίκηση του νέου Δήμου, για αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του νέου Δήμου, για κοινωνική και αγροτική πολιτική, για καταπολέμηση της ανεργίας, για ανάπτυξη της βιομηχανίας με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος, για σύνταξη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου και για προώθηση του αθλητισμού και του πολιτισμού. Ως εγγύηση για το αναπτυξιακό του έργο κατέθετε το έργο του στον Δήμο Κύμης. Ένα έργο πλούσιο, χειροπιαστό και αδιαμφισβήτητο, που οικοδομήθηκε ύστερα από κόπο και μεγάλες προσπάθειες. Ένα έργο, που πραγματοποιήθηκε , όπως είπε ο Δήμαρχος, από ένα συνδυασμό απαλλαγμένο από κομματικές ταμπέλες και στηρίγματα, ανεξάρτητο από κάθε είδους συμφέροντα, με μοναδικό στήριγμα την συμμετοχή του Δημότη, ο οποίος κατέστη και πρωταγωνιστής.
Οι συγκεντρώσεις αυτές των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, αποτελούν μια καινοτόμο ενέργεια για έναν υποψήφιο συνδυασμό, αφού επιβεβαιώνει στην πράξη τη βαρύτητα που δίνει στον πολίτη, με το να τον ενημερώνει αλλά κυρίως με το να αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις προτάσεις του.
Μ΄αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει έμπρακτα πως Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.