Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ

Ομάδα με ψυχή

 ΑΠΟ ΤΟ: http://www.apkodrosias.gr/
  Το Σάββατο στο Εθνικό Στάδιο της Χαλκίδας η ομάδα μας αναμετρήθηκε με την ιστορική ομάδα της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ  κάτω από βροχή και πολύ τσουχτερό κρύο.
        Παρά τις δύο σημαντικές ελλείψεις του Ρωμανού και του Πατρινού στο 40' λεπτό έγινε και  η αναγκαστική αλλαγή και του ......
Φρούση που ένιωσε τράβηγμα στους προσαγωγούς.
       Παρ΄όλα αυτά όμως η ομάδα μας κατάφερνε να στέκεται καλύτερα στο γήπεδο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να έχει φτάσει μία ή δύο φορές στην εστία του ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ για γκολ. 
Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ την πρώτη φορά που πάτησε στην περιοχή του ΜΥΤΑΚΙΔΗ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο ΛΙΦΟ εκμεταλέυτηκε τα λάθη της άμυνας και  κατάφερε με δυνατό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή να γράψει το 1-0 στο 29' λεπτό,  και σαν να μην έφτανε αυτό στο 42' λεπτό ο ΛΙΦΟ επιχειρώντας προσπάθεια από  τα αριστερά γκρέμισε στην κυριολεξία τον Τσούτη που πήγε να τον ανακόψει και στην συνέχεια κάνοντας παράλληλη σέντρα προς την εστία του ΜΥΤΑΚΙΔΗ ο ΚΗΠΙΩΤΗΣ στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα σημείωσε αυτογκόλ σε βάρος της ομάδας μας.
     Εκεί το παιχνίδι πήγε να ξεφύγει από τα αγωνιστικά πλαίσια  και οι διαμαρτυρίες των παιχτών μας στο διαιτητή κ. Σέγκο που άφησε το καταφανέστατο φάουλ σε βάρος του Τσούτη παρ' ολιγο να τίναζαν το παιχνίδι στον αέρα, αλλά με παροτρύνσεις του προπονητού κ. Τόγια του βοηθού κ. Μάλαμα και  της διοίκησης από την εξέδρα οι παίχτες κράτησαν την ψυχραιμία τους και μετά από λίγο ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του ημιχρόνου που βρήκε την ομάδα μας να ηττάται με 2-0 έτσι απλά.
     Με μεγαλύτερη ηρεμία στο δεύτερο ημίχρονο ο κ. Τόγιας ανακάτεψε την τράπουλα πήρε τα ηνία του αγώνα και με μαέστρο τον μικρό Σουλιωτάκη κατάφερνε να δημιουργεί κινδύνους στην εστία της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ που είχε στο μεταξύ επαναπαυθεί στο σκόρ και περίμενε να λήξει το παιχνίδι.
       Η πίεση όμως έφερε αποτέλεσμα και στο 82' ο ΚΗΠΙΩΤΗΣ με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής κατάφερε να μειώσει σε 2-1, στην συνέχεια η ομάδα μας αναθάρρησε αύξησε την πίεση και η προσπάθεια καρποφόρησε στο 93΄όταν ο Σταμάτης  Σάλεμ με φοβερή δύναμη κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και με δυνατό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έγραψε το 2-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγύρισμούς όχι για το αποτέλεσμα αλλά για τον τρόπο και τον χρόνο που το πέτυχε η ομάδα μας.
       Η ισοπαλία αυτή έχει ιδιαίτερο ιδικό βάρος γιατί επετεύχθη εναντίον ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας και γιατί τις παρά τις αποχωρήσεις τις ελλείψεις και την ψυχρολουσία του 2-0 του πρώτου ημιχρόνου έδειξε ότι έχει και βάθος και ψυχικές δυνάμεις να γυρίσει ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
         Ο διαιτητής του αγώνα κύριος ΣΕΓΚΟΣ αν αφαιρέσουμε την φάση που κατά την γνώμη μας του ξέφυγε, στο φάουλ του ΛΙΦΟ επί του Τσούτη και η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ πέτυχε το δεύτερο γκολ σε όλη την άλλη διάρκεια του αγώνα ήταν ΑΡΙΣΤΟΣ. όπως και οι Βοηθοί του.
         ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ από την ομάδα μας ο νεαρός Νίκος Σουλιωτάκης γιος του παλιού αρχηγού της Δροσιάς και το ακολούθησαν σε απόδοση οι Στ. Σάλεμ, Β. Κηπιώτης, Δ. Μπασούκος, Α. Παναγιωτάκος ,Η. Αργυρός.και ο νεοαποκτηθής από τον Νεοπεντεληκό επιθετικός Λάζαρος Χατζηκοκολάκης.
από την ομάδα της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ διακρίθηκαν οι Σταματίου, Κοτρώτσιος, Κολιόπουλος και ο σκόρερ των δύο τερμάτων ΛΙΦΟ.
       ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ: Α.Π.Κ.Ο. ΔΡΟΣΙΑΣ (Β. Τόγιας) Μυτακίδης, Κηπιώτης, Αλεξίου, (83' Κολούτσος), Τσούτης, Ματζούνης, Αργυρός, (65' Μπεχάρι), Μπασούκος, Φρούσης, (40' Σουλιωτάκης), Παναγιωτάκος, Σάλεμ, Χατζηκοκολάκης.
     ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ: (Κ. Σταματίου) Δεληγιάννης, Κολιόπουλος, Κοτρώτσιος, Κουτσαυλής, Φρυγανάς, Μακρής,, (84' Καραχάλιος), Γίγας, (80' Μπόντζα), Τσιαμπίρης, Λίφο, Μήτρου, (70' Λεοντής), Παπαδέδες.