Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ  ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ·         

·         Η μηνιαία διάλεξη στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως, για το  τμήμα του Μαντουδίου θα γίνει την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μαντουδίου, με .....
ομιλήτριες την  κ. Μαρία Κουλούρη, Λογοθεραπεύτρια καί Σύμβουλο Ψυχικής Υγείαςκαι τηνκ. Αγγελική Βασιλειάδη, Λογοθεραπεύτρια,οι οποίες θα εισηγηθούν το θέμα: «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΩΣ ΤΑ ΕΞΙ ΕΤΗ».Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση, την οποία θα συντονίσει η κ. Δήμητρα Ζιώγα, Ειδική Παιδαγωγός. Γ΄ 

ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ - ΟΜΙΛΙΑ 
Την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ. θα λάβει χώρα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Χαλκίδος ο Γ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, στον οποίον θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, ενώ θα ψάλλει ο Βυζαντινός Χορός των μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως «ΙΕΡΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ», υπό την διεύθυνση του Καθηγητού κ. Δήμου Τσίμου, Λαμπαδαρίου του Ι. Ναού.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ
Tην Κυριακή 11 Μαρτίου 2012, η Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος, ο ΣΚΑΪ και οι συνεργαζόμενοι Τοπικοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί συνεχίζουν την εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που είναι εμπερίστατοι.
Η εκστρατεία ξεκίνησε για την Ιερά μας Μητρόπολη από τα Νησιά των Βορείων Σποράδων την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012.
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να προσφέρουν: κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα, sleeping bags) καθώς και ρουχισμό, (παλτώ, μπουφάν, ζεστά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, καροτσάκια κλπ.)
Τα είδη που θα προσφερθούν πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.
Την Κυριακή 11 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, η δράση για την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος θα λάβει χώρα στους Ιερούς Ναούς: Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βασιλικού, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Προκοπίου και Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αιδηψού.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ