Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Καλό Σαββατοκύριακο

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως και το επόμενο για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της Εύβοιας.
Προσωπικά θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς παράγοντες ομάδων, επειδή προσπαθούν με τον τρόπο τους να δημιουργήσουν διάφορες καταστάσεις και να περάσουν τα δικά τους μηνύματα.
Κυρίες και κύριοι το πρωτάθλημα για μένα έχει....
τελειώσει εδώ και τουλάχιστον 4 αγωνιστικές, για τις ομάδες που θα διεκδικούσαν το πρωταθλημα και στο εξής παίζουμε το παιχνίδι με άλλους όρους και προϋποθέσεις.
Η ομάδα της Αρτάκης κατά την άποψή μου απο την αρχή του πρωταθλήματος ήταν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του. Η διαχείριση της κατάστασης και η επιλογή συνεργατών, δεν είναι δικό μου θέμα και φυσικά πιστεύω πως έγιναν λάθη και τώρα τελευταια τα μεγαλύτερα.
Είχα γράψει γιατί δεν θα μπορούσε ο Ευβοϊκός να είναι πρωταθλητής και τώρα το βλέπουν όλοι. Τώρα είναι αργά για την ομάδα εκτός κι αν.....
Η Προποντίδα έχει καλούς ποδοσφαιριστές αλλά δεν κατάφερε να δέσει και να είναι ομάδα. Το αν θα μείνει εκτός 4άδας δεν ευθύνομαι εγώ, αλλα οι προθέσεις της διοίκησης.
Η Δροσιά μετά την απομάκρυνση απο την κορυφή, πάει χαλαρά κι όπου βγεί. Μήπως φταίω εγώ και γι΄ αυτό;
Τα Κριεζά, έμειναν νωρίς εκτός μάχης αφού εγιναν λάθος επιλογές μέχρι να φτάσουμε στην επιλογή Ποδαρά. Ο κ. Ποδαράς έχει πολλά θετικά. Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου στην Εύβοια. Έχει οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρόσφατα και μπορεί να είναι στην Αθήνα όπου κάνουν προπονήσεις τα Κριεζά.
Τώρα το πρωτάθλημα θα το παίξουν οι διοικήσεις των ομάδων και για να γράψω την άποψή μου, αυτοί που απο πίσω κινούν τα νήματα σε κάποιες από αυτές.
Θα περιμένω κι εγώ να δω ποιός στο τέλος θα είναι ο πρωταθλητής.