Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Μπορεί κάποιοι να γράφουν και να λένε διάφορα για τον κ. Τόγια, αλλά και τον κ. Μάλιαρη για το πέρασμά τους απο την ομάδα της Αρτάκης, αλλά η αλήθεια είναι άλλη.
Ο κ. Τόγιας ήταν για 7 αγωνιστικές προπονητής και με....
δύσκολα παιχνίδια.
Η ομάδα με τον Τόγια πέτυχε 17 γκόλ και δέχτηκε 7 γκόλ.
Ο κ. Μάλιαρης ήταν για 11 αγωνιστικές προπονητής στην Αρτάκη και αντιμετώπισε τον Ευβοϊκό, την Δροσιά, τα Κριεζά, τον Λήλα και την Ιστιαία.
Η ομάδα με τον Μάλιαρη πέτυχε 19 γκόλ και δεχτηκε μόλις 5, αν και αντιμετώπισε τις καλύτερες επιθέσεις και μάλιστα εκτός έδρας!!!
Ο κ. Γιακοβλεβιτς είναι προπονητής σε 7 αγώνες και η ομάδα πέτυχε 18 γκόλ και δέχτηκε 8 γκόλ!!!!
Με προπονητή τον κύριο Γιακοβλεβιτς η ομάδα στους 7 αγώνες αντιμετώπισε τους 4 τελευταίους τότε στην βαθμολογία και 3 αδιάφορους.
Αυτά για να μην μας παραμυθιάζουν αυτοί που ανέλαβαν να ρίχνουν λάσπη στον Τόγια και στον Μάλιαρη, οι οποίοι έβγαλαν το δύσκολο πρόγραμμα, για να εισπράξουν την αχαριστία, από αυτούς που παριστάνουν τους φίλους της Αρτάκης και είναι οι ίδιοι μ΄αυτούς που το Καλοκαίρι στα γνωστά καφέ είχαν οργανώσει την απομάκρυνση του προέδρου κ. Μπλέτσα και τον χαρακτήριζαν ξένο.
Για μένα ο κ. Μπλέτσας τα κατάφερε. Τώρα θα δούμε τι θα καταφέρουν οι άλλοι, οι οποίοι έχουν όπως λένε δυνατές πλάτες και τουλάχιστον καλύτερες απο αυτές του κ. Μπλέτσα.