Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ


Κατασχετήριο ύψους 520.000 ευρώ από το ΙΚΑ έφτασε στα γραφεία του ΟΦΗ. «Για πισώπλατα μαχαιρώματα» μίλησε ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ, Κώστας Κλάδος προσθέτοντας ότι «διοικητικές θέσεις κατέχονται από ανεπαρκείς υπαλλήλους».
Ειδικότερα, το κατασχετήριο έφτασε στα ....
γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Παρασκευής. Το ποσό των 520 χιλ.ευρώ προέρχεται από το ότι δεν πληρώθηκαν οι τελευταίες δόσεις, κάτι που στον ΟΦΗ το διαψεύδουν. Ο Κώστας Κλάδος χαρακτήρισε το γεγονός αυτό «ανήθικη πράξη».
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ είπε στον Athletic Radio 104,2 πως «διαφαίνεται ότι η προσπάθεια μας θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και εγώ τουλάχιστον δηλώνω ότι ξεκίνησαν τα πισωμαχαιρώματα και τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη. Μιλάω ευθεία και διαπιστώνουμε καθημερινά ότι διοικητικές θέσεις κατέχονται από ανεπαρκείς υπαλλήλους. Η κατηγορία μου δεν είναι άστοχη. Μάλλον τα τοπικά στελέχη αγνοούν τι συμβαίνει στις τοπικές κοινωνίες».


Παράλληλα, ο κύριος Κλάδος τόνισε ότι θα γίνει νέο ΔΣ την Κυριακή ώστε να μπουν οι προτεραιότητες στην διοίκηση και να οριστούν σε σώμα.