Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΑΛΕΜΗΣ

  Σωστά κ. Γκάρα, δεν πήγα στη συνέλευση του Ευβοικού και πέρασα αρκετές φορές έξω από το χώρο που γινόταν περιμένοντας να μαζευτούν τα μέλη της Γεν. Συνέλευσης. Δυστυχώς στο χώρο δεν είδα περισσότερα από 10 άτομα στο σύνολο μαζί με τη διοίκηση και τα αναπληρωματικά μέλη και έτσι δεν είχε κανένα νόημα η παρουσία μου. 
Αποψή μου είναι ότι η ομάδα απαξιώνεται όλο και .....
περισσότερο και τα μέλη όπως και οι φίλαθλοι, δεν είναι ευχαριστημένοι από την γενικότερη εικόνα της πρωταθλήτριας ομάδας του νομού και από αυτό πηγάζει και η μερική εξαφάνιση των μηνιαίων συνδρομών, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. 
Να μην σας λέει τίποτα για πιθανή ανάμειξή μου στο μέλλον στην ίδια ομάδα, διότι απλά δεν μπορώ να κάνω, ούτε νομίζω οτι μπορεί να γίνει, κάτι περισσότερο από ότι καταφέραμε τα προηγούμενα δύο χρόνια που διαχειρίστηκα την ομάδα και όπως αποδείχθηκε αυτό δεν φάνηκε σε κάποιους αρκετό και θέλησαν να το βελτιώσουν με τους δικούς τους τρόπους διαχείρησης. 
Εγώ μπορούσα μέχρι εκεί να βοηθήσω τον Ευβοικό. Κριτική θα συνεχίσω να ασκώ, εφόσον την τεκμηριώνω, ως σκεπτόμενο πολιτικό και δημοκρατικό ον και μέλος της ομάδας όπως και θα επικροτήσω όποια θετική προσπάθεια.