Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Συνάντηση του Συμεών Κεδίκογλου με τον Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο

Συναντήθηκαν χθες 6 Δεκεμβρίου στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στην Αθήνα ο Συμεών Κεδίκογλου με τον Πρόεδρο του οργανισμού κ. Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η διευθύντρια του ΙΚΑ Χαλκίδας κ. Μπάλα.
Υπήρξε μια χρήσιμη συζήτηση για γενικότερα θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού καθώς και την έγκαιρη εξόφληση των ....
παρόχων του (φαρμακοποιών, κλινικών, εργαστηρίων, φυσιοθεραπευτών κ.λπ.). από το μέρος της δόσης που θα καταβληθεί γι’ αυτές τις ανάγκες μετά τη συμφωνία του Eurogroup.
Στη συνάντηση όμως συζητήθηκαν και θέματα ευβοϊκού ενδιαφέροντος, όπως να γίνει προσπάθεια για την πιο έγκαιρη μεταστέγαση των γραφείων του ΕΟΠΥΥ στο κτίριο του ΙΚΑ στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, αφού θα είναι συγκεντρωμένες οι υπηρεσίες (δεν θα πρέπει για παράδειγμα να πηγαίνουν αλλού για τη θεώρηση) αλλά και οικονομίες κλίμακας, καθώς εξοικονομούνται ποσά από ενοίκια. Σήμερα και παρά τις μειώσεις το μηνιαίο κόστος των γραφείων της οδού Τσιριγώτη στη Χαλκίδα φτάνει στο ύψος των 7.466,45€.
Ο βουλευτής πρότεινε να γίνει συνολικά αναθεώρηση όλων των ενοικίων του οργανισμού, με το οποίο ο Πρόεδρος συμφωνεί και θα προχωρήσει σε απογραφή για όλη την Ελλάδα.