Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Και πάλι μαζί ΛΗΛΑΣ - ΚΑΡΒΕΛΗΣ

Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτή την φορά αυτός ο γάμος θα κρατήσει και δεν θα έχουμε νωρίς διαζύγιο. Ο κ. Καρβέλης επανήλθε στον πάγκο του ΛΗΛΑ Βασιλικού μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ όπου και δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα εκεί που ο ίδιος και οι παράγοντες της ΔΡΟΣΙΑΣ ήθελαν.
Αυτή την φορά θα πρέπει και ο ίδιος αλλά και οι παράγοντες του ΛΗΛΑ να έχουν υπομονή και πάνω απ΄ όλα να μην ρίχνουν ευθύνες στους ποδοσφαιριστές ή δεν....
ξέρω και σε ποιούς άλλους μετά από καποια ήττα.
Επειδή ακούω πολλά και ίσως δικαιολογημένα, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω κάτι προσωπικό εναντίον του ανθρώπου κ. Γιάννη Καρβέλη και ούτε είμαι από αυτούς που δεν ήθελαν να πάει στον ΛΗΛΑ. Με τον κύριο Καρβέλη μ΄ ενοχλούν οι δηλώσεις του μετά από κάθε ήττα της ομάδας στην οποία είναι προπονητής. Πάντα βρίσκει τον τρόπο να τα φορτώνει στους άλλους. Αυτό είναι που σχολιάζω και κρίνω και αυτό είναι που οδηγεί στο να υπα΄ρχουν αντιπάθειες στο πρόσωπό του.
Ας σταματήσουν λοιπόν κάποιοι ανεγκέφαλοι να παριστάνουν τον φίλο του κι ας βρούνε την δύναμη να μην λένε άλλα στον ίδιο, αλλα ¨στον αέρα¨ και άλλα στους παράγοντες των ομάδων, όταν προτείνουν προπονητές.
Να ευχηθώ στην ομάδα του ΛΗΛΑ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στον κ. Καρβέλη αυτή την φορά να στεριώσει.