Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Είναι αλήθεια πως για πρώτη φορά η πλειοψηφία των Μεσων Ενημέρωσης της Χαλκίδας δεν έδειξε όχι τον ενθουσιασμό, αλλά ούτε καν την ανακούφιση για τον ερχομό του νέου προπονητή κυρίου Γράφα. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή δεν .....
είναι από την Εύβοια;
Μήπως επειδή δεν είναι ένα βαρύγδουπο όνομα, για να βγάλουμε και καμιά φωτογραφία μαζί του και να την δημοσιοποιήσουμε για να δείξουμε την δική μας μαγκιά;
Κύριοι το έχω γράψει άπειρες φορές. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν παίρνει μάγκες, γιατί τέτοιους έχει. Παίρνει ανθρώπους με όρεξη για δουλειά με την προοπτική μαζί με τον ΗΡΑΚΛΗ να γίνουν μάγκες.
Το τι θα καταφέρει ο κ. Γράφας στον ΗΡΑΚΛΗ θα το δούμε. Προσωπικά πιστεύω πως θα πάει καλά και θα δείξει πως οι άνθρωποι του ΗΡΑΚΛΗ δεν έκαναν λάθος επιλογή.
Πάντως δεν πρέπει να ξεχνά κανείς πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ με τον κ. Γράφα στον πάγκο πήρε την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου Ελλάδος. Όσο γι  αυτούς που λένε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ πήρε την πρόκριση εξ αιτίας του 3 - 1 του πρώτου αγώνα, πολύ θα ήθελα να μάθω τι θα έγραφαν αν η ομάδα έχανε με  4 - 0!!