Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Θα πάρει απάντηση

Σεβάσθηκα τα πάντα και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα ν΄ ανοίξω το στόμα μου. Το θέμα όμως έχει καταντήσει αηδία και δεν είναι δυνατόν να συνεχίσω να σέβομαι ανθρώπους οι οποίοι έχουν τσαλακώσει τα πάντα. 
Δεν μίλησα μετά τις ρουφιανιές τους. 
Δεν απάντησα όταν προσπαθούσαν να κάνουν τον καλό σε....
ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, με κατηγορίες προς το πρόσωπό μου. 
Δεν αντέδρασα όταν έκαναν διανομές εγγράφων γαι να με συκοφαντήσουν. Δεν είπα κουβέντα όταν συκοφαντούσαν διευθυντή ραδιοφωνικού σταθμού, λέγοντας πως έχει συμφέρον και τα τσεπώνει με το κλέψιμο των μηχανημάτων.
Είχα το θάρρος πριν 2 χρόνια να ενημερώσω τον προϊστάμενό τους πως κάποιοι εύχονται να έχει προβλήματα με την υγεία του, ωστε να πάρουν την θέση του ή σε διαφορετική περίπτωση θα τον συκοφαντούσαν στον διευθυντή, ώστε να τον διώξουν!!!
Δεν τους κατηγόρησα όταν πούλησαν ανθρώπους που κάτι τους είχαν προσφέρει όταν συνεργαζόταν.
Δεν τους κατηγόρησα, όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο. Στάθηκα δίπλα τους και το γνωρίζουν. Αυτό δεν μπορούν να το αρνηθούν. Αυτά τα ξέρουν και οι πέτρες.
Σήμερα πιστεύουν πως έχουν δέσει τον γάϊδαρό τους και πως είναι άρχοντες, επειδή σαλιαρίζουν από τα μικρόφωνα όπως ακριβώς κάνουν όταν είναι στα σκυλάδικα, στα πανηγύρια και στα καφενεία.
Κυριοι, μέχρι εδώ. Ξεπέρασαν κάποιοι την κόκκινη γραμμή και θα πάρουν την απάντηση.
Σήμερα κλείνει το κεφάλαιο της σιωπής. Έχουν το χρόνο να καταλάβουν τι θ΄ ακολουθήσει και να το προλάβουν. Αν πιστεύουν πως οι σημερινοί ¨φίλοι τους¨ θα τους στηρίξουν, θα διαπιστώσουν πως κάνουν λάθος.