Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένα οδυνηρό πρωτάθλημα για την ομάδα μας ολοκληρώθηκε και το Δ.Σ. του Α.Ο. Χαλκίς νιώθει την υποχρέωση να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση.
1. Ευχαριστεί θερμά τους ποδοσφαιριστές, τους τεχνικούς και τους συνεργάτες μας, που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία των στόχων της ομάδας. Δυστυχώς όμως, ο στόχος δεν επιτεύχθηκε και η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά το Δ.Σ.
2. Ευχαριστεί θερμά, τους φιλάθλους, τους απλούς συμπολίτες μας, τους επαγγελματίες, τους επιχειρηματίες, τους παράγοντες των άλλων ομάδων και σε κάθε περίπτωση όσους στα ....

πλαίσια του δυνατού βοήθησαν την προσπάθεια μας.
3. Συγχαίρει την ομάδα του ΠΑΣ Λαμίας για την άνοδο της, μετά από πολλά χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και της εύχεται καλή πορεία στην καινούργια κατηγορία. Ευχόμαστε, η ομοψυχία των φιλάθλων, τοπικών παραγόντων, παραγόντων ποδοσφαίρου κλπ, που στήριξαν την ομάδα της Λαμίας, να επικρατήσει μελλοντικά και στην δική μας ομάδα.
4. Εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθεια που καταβάλλουν ο Ηρακλής Ψαχνών και ο Α.Ο. Νέας Αρτάκης.
5. Ευχαριστεί τις αντίπαλες ομάδες για την φιλοξενία που μας παρείχαν στους μεταξύ μας αγώνες στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι» και τους εύχεται καλή αγωνιστική πορεία όπου και αν αγωνίζονται.
6. Εκφράζει την θλίψη του για την συμπεριφορά παραγόντων του Α.Ο. Κύμης προς παράγοντες της ομάδας μας, καθώς και την έκπληξη μας για τα αποτελέσματα της εν λόγω ομάδας στους εντός έδρας αγώνες της, με ομάδες που είχαν τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας, αποτελέσματα που οδήγησαν ουσιαστικά στην πτώση της ομάδας μας και στην σωτηρία μίας από αυτές στις τελευταίες αγωνιστικές με τα εντυπωσιακά μάλιστα σκορ 0-3 και 1-3. Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα αυτά είχαν σαν συνέπεια τον υποβιβασμό όχι μόνο της ομάδας μας, αλλά και ιστορικών ομάδων των τοπικών κατηγοριών, του Δύστου και των Κριεζών.
7. Τέλος, ενημερώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η προσπάθεια μας, με κάθε μορφή, θα συνεχιστεί, ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι της αγαπημένης μας ομάδας.
Στα πλαίσια αυτά, βρίσκεται σε εξέλιξη μία προσπάθεια στο συντονιστικό όργανο της οποίας μετέχουμε, με στόχο την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Σαν μέλος της συντονισμένης αυτής προσπάθειας, έχουμε ενημερώσει σχετικά και με προτάσεις, τον πρόεδρο της τοπικής ΕΠΣ και αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και πολιτικούς του Νομού
μας.Πανελλαδικά, η συντονιστική επιτροπή, στην οποία μετέχουν με αυξητική τάση, πάνω από 40 σωματεία, έχει ενημερώσει τον πρωθυπουργό, το υπουργείο αθλητισμού, τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τις κατά τόπους ΕΠΣ της
χώρας, ενώ παράλληλα οργανώνει συνεχείς συναντήσεις για αποτίμηση των αποτελεσμάτων και επανακαθορισμό των στόχων.


 Γραφείο Τύπου Α.Ο. Χαλκίς