Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Θανάσης Ζεμπίλης

Όταν κυριαρχεί η έλλειψη ψυχραιμίας και ο πανικός
Από γκάφα σε γκάφα…
 

Ο κύριος Παγώνης, εμπλέκοντας εντελώς αδικαιολόγητα τον συνδυασμό μας, επιχειρεί «να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα» πιεζόμενος από τον σάλο που προκλήθηκε μετά την επίσημη καταγγελία της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας της Χρυσής Αυγής για προσέγγιση με επιδίωξη συμφωνίας «κάτω από το τραπέζι» με ανταλλάγματα.
Ο κύριος Παγώνης όφειλε και οφείλει να δώσει επαρκείς και ξεκάθαρες εξηγήσεις έναντι αυτής της καταγγελίας, αντί των διφορούμενων δηλώσεων του τύπου «Δεν έχει γίνει καμμία επαφή… Κανείς δεν έχει την εξουσιοδότηση
για επαφές με κανέναν. Κι αν έχει γίνει κάτι το αποδοκιμάζω.».
Διότι, οι διφορούμενες απαντήσεις, επί της ουσίας, δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να.....

καταδεικνύουν αποδοχή του περιεχομένου της καταγγελίας. Μιας και η αλήθεια έχει μόνον ένα πρόσωπο και όχι δύο…
Ο κύριος Παγώνης οφείλει επίσης, να δώσει συγκεκριμένη απάντηση ως προς τον ρόλο και τη σκοπιμότητα που εξυπηρετούσε η παρουσία επιχειρηματία στην επίμαχη συνάντηση με το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής. 


(ΓΚΑΦΑ 1η)
Σε ότι αφορά στη συνάντησή μου, υπό την ιδιότητα του Δημάρχου, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Νίκο Μίχο, σε δημόσιο χώρο, στο Γραφείο μου, πριν από 1,5 χρόνο, το Νοέμβριο του 2012, σε ανύποπτο χρόνο και
προ των δικαστικών εξελίξεων που ακολούθησαν, πραγματοποιήθηκε (όπως ακριβώς γράφεται στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία που ανασύρατε αλλά παραλείψατε να αναφέρετε) στο πλαίσιο των συναντήσεών του με
όλους τους Δημάρχους της Εύβοιας.
Όλες οι συναντήσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής με τους Δημάρχους της Εύβοιας, δημοσιοποιήθηκαν μέσω των τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Η φωτογραφία δε της εθιμοτυπικής αυτής συνάντησης, είχε δημοσιοποιηθεί από τότε στον διαδικτυακό τόπο της Περιφερειακής Οργάνωσης Στερεάς Ελλάδας της Χρυσής Αυγής.
Άρα, ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ!
 

(ΓΚΑΦΑ 2η)
Σημειώνεται δε, δι’ όσην αξία έχει, ότι, κατά την πρόσφατη περιοδεία του στη Χαλκίδα, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κ. Απόστολος Γκλέτσος δεν επέλεξε να επισκεφθεί τον Δήμαρχο Χαλκιδέων αλλά προτίμησε να συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κ. Αθανάσιο Μπουραντά, υποστηρικτή του συνδυασμού του κ. Παγώνη.