Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ομιλία Σαρρή και προληπτική αποχώρηση Γλύκου

Ομιλία Σαρρή και προληπτική αποχώρηση ΓλύκουΑπαρτία στον Άγιο Κοσμά


 Παρουσία του Γιώργου Σαρρή έγινε η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής μας, αφού ο πρόεδρος της ΕΠΟ μάζεψε τους παίκτες και τους μίλησε για το επερχόμενο Μουντιάλ. Όσον αφορά την προπόνηση, που ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, συμμετείχαν και οι 23 παίκτες ενώ υπήρξε ένα απρόοπτο με τον Παναγιώτη Γλύκο να αποχωρεί από την προπόνηση μετά από δυνατό σουτ που δέχθηκε στο πρόσωπο όμως δεν υπάρχει καμία ανησυχία.
«Εκ μέρους της ΕΠΟ σας καλωσορίζω στη σημερινή πρώτη ημέρα της .... συγκέντρωσής σας, με την οποία αρχίζει το μεγάλο μας ταξίδι προς το Μουντιάλ. Θα είμαι δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ευχαριστηθείτε αυτή τη συμμετοχή στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γιατί φέρατε την ομάδα εδώ που είναι και σας αξίζει», είπε αρχικά ο Γιώργος Σαρρής και συνέχισε:
«Δίπλα σας βρίσκεται και ο προπονητής μας, στον οποίο αξίζουν επίσης συγχαρητήρια, καθώς και ένα άξιο επιτελείο. Σας πληροφορώ ότι για εσάς και τους αγώνες σας υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από συμπατριώτες μας που ζουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ελπίζουμε να κάνετε και πάλι τους Έλληνες υπερήφανους, όπως εσείς ξέρετε και μπορείτε».

Όσον αφορά το κομμάτι της προπόνησης ο Σάντος χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες, τους μεσοαμυντικούς (Μόρας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλας, Χολέμπας, Τοροσίδης. Βύντρα, Ταχτσίδης, Κατσουράνης Τζιόλης) και τους μεσοεπιθετικούς (Μανιάτης, Σάμαρης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Γκέκας, Σαλπιγγίδης Μήτρογλου) και εξασκήθηκαν στις πάσες ενώ στη συνέχεια έπαιξαν κορόιδο.

Μετά οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες τους Κόκκινους (Χολέμπας, Τοροσίδης, Ταχτσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Μανιάτογλου, Γλύκος), τους Κίτρινους (Κατσουράνης, Μόρας, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Τζιόλης, Μανιάτης, Βύντρα) και τους Μπλε (Σαμαράς, Μήτρογλου, Καραγκούνης, Κονέ, Σαλπιγγίδης, Σάμαρης, Παπασταθόπουλος) και έπαιξαν αντίπαλοι σε γήπεδου 30 μέτρων.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Γλύκος αποχώρησε από την προετοιμασία καθώς δέχθηκε μια μπάλα στο πρόσωπο αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς θα συμμετάσχει κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής που ξεκινάει στις 10:00.