Σάββατο 24 Μαΐου 2014

NEOI ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

 
Στην τελική ευθεία για την Κυριακή, το Αλιβέρι απάντησε με μια γεμάτη ένταση και παλμό συγκέντρωση!
Δημήτρης Θωμάς: «Πως συνδέεται η τριάδα, Μπουραντάς, Σμπώκος και ο γνωστός εφοπλιστής; Τι μυρίστηκαν και θέλουν μετά μανίας να πάρουν τα ηνία στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου; »
 

Δυναμικό παρόν έδωσαν στην ομιλία του Δημάρχου Δημήτρη Θωμά, οι κάτοικοι του Αλιβερίου το βράδυ της Παρασκευής. Η μεγαλειώδης σε παλμό και όγκο τελευταία προεκλογική συγκέντρωση ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, ενώ ο παλμός και το πάθος των πολιτών, έδωσε το στίγμα του....
αποτελέσματος της εκλογικής αναμέτρησης την Κυριακή.
«Γιατί ξαφνικά τους έπιασε πρεμούρα και διεκδικούν λυσσαλέα τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου; Τι κρύβεται πίσω από αυτή την απόγνωση; Τι γυρεύουν οι αλεπούδες στο παζάρι;». Με αυτά τα ερωτήματα ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς έθεσε το πλαίσιο του προβληματισμού, αναφορικά με την «συμμαχία» που έχει συναφθεί προκειμένου ο κος Μπουραντάς να διεκδικήσει την θέση του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου.
 

Ο Δήμαρχος τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ότι, παρά τις μεθόδους που μετέρχεται το «σύστημα Μπουραντά», ο συνδυασμός των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ παρέμεινε όρθιος την πρώτη Κυριακή και κατάφερε ν’ αυξήσει την δύναμή του σε σχέση με την πρώτη Κυριακή των εκλογών του 2010. Παράλληλα, έκανε αναφορά στην κατάσταση την οποία παρέλαβε η Δημοτική Αρχή όταν ανέλαβε την τύχη του Δήμου αλλά και τα πολλά και μεγάλα έργα τα οποία έγιναν στο Αλιβέρι και την ευρύτερη περιοχή.
«Δεν ήρθαμε εδώ να σας δώσουμε υποσχέσεις. Ήρθαμε να κάνουμε απολογισμό του έργου μας. Και αν ανατρέξετε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του 2010, θα δείτε ότι τα περισσότερα από εκείνα που υποσχεθήκαμε έχουν υλοποιηθεί» τόνισε ο Δήμαρχος.
Στην συνέχεια ανέλυσε μία προς μία τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Κλείνοντας τον απολογισμό τόνισε : « Προκαλώ λοιπόν από αυτό εδώ το βήμα να βρεθεί κάποιος να πει ότι δεν υλοποιήσαμε πολύ περισσότερα από όσα είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά! Και τα λίγα που δεν υλοποιήθηκαν ήταν, γιατί στην πράξη διαπιστώσαμε ότι προηγούνταν άλλες ενέργειες! Καταφέραμε τότε λοιπόν, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα προεκλογικά,
να καταγράψουμε τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Ταμυναίων. Να σχεδιάσουμε ένα υλοποιήσιμο πρόγραμμα και μέσα σε 3,5 χρόνια, παρά την οικονομική κρίση, να το εφαρμόσουμε! Κάποιοι όμως είναι γνώστες των προβλημάτων εδώ και 20 χρόνια! Και σήμερα δηλώνουν ευθαρσώς, πλην όμως όχι τιμίως, ότι κάποια θέματα θα τα εξετάσουν από μηδενικής βάσης στο απώτερο μέλλον. Για όλα τα άλλα σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής τους εκστρατείας, δεν κατέθεσαν έστω και μία πρόταση!» Ωστόσο, όπως κατήγγειλε ο Δημήτρης Θωμάς, το τελευταίο διάστημα δέχεται επίθεση λάσπης από την πλευρά της Συμπολιτείας, λάσπη η οποία στοχεύει στον ίδιο προσωπικά:
«Στο κρύσταλλο, όση λάσπη και αν ρίξεις, δεν μπορεί να αμαυρώσει την καθαρότητά του.
Δεν μπορούν να πουν τίποτα εναντίον μας, γιατί δεν υπάρχει το παραμικρό μεμπτό που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν» ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος.
Αναφερόμενος στην συνέχεια στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θανάση Μπουραντά, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ας μας πει ο κος Μπουραντάς, τι σχέση έχει με τον κο Τσοχατζόπουλο και πως συνδέεται η τριάδα, Μπουραντάς, Σμπώκος (δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου που είναι πλέον στην φυλακή) και ο γνωστός εφοπλιστής; Τι μυρίστηκαν και θέλουν μετά μανίας να πάρουν τα ηνία στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου; Τι γυρεύουν οι
αλεπούδες στο παζάρι;»
Και ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου συμπλήρωσε: «Την Κυριακή θα πάρουν όλοι την απάντησή τους από τους πολίτες. Ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου δεν γυρίζει πίσω, ούτε και θα επιτρέψουμε να γίνει πεδίο αντιπαράθεσης συμφερόντων σε βάρος των πολιτών».
Ο Δημήτρης Θωμάς κάλεσε τους πολίτες σε εγρήγορση μέχρι την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες, ώστε η νίκη των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ να είναι μεγάλη και ταυτόχρονα τους προσκάλεσε στο ίδιο σημείο το βράδυ της Κυριακής, προκειμένου να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τη μεγάλη νίκη.