Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τ.Ε Β/Κ ΕΥΒΟΙΑΣ Κ.Κ.Ε

H Τομεακή Επιτροπή Βορειοκεντρικής Ευβοίας του ΚΚΕ χαιρετίζει τα μέλη του Κόμματος, τους φίλους, τους οπαδούς, τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ που έδωσαν την μάχη των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών την προηγούμενη Κυριακή.
Το ψηφοδέλτιο της Λαïκής Συσπείρωσης τόσο σε επίπεδο Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας σημείωσε σημαντική άνοδο σε σχέση με τις Εθνικές Εκλογές του 2012 και ειδικότερα του Ιουνίου.
Το θετικό και ελπιδοφόρο αυτό αποτέλεσμα πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο.....

για ακόμα μεγαλύτερη άνοδο του ΚΚΕ στην κάλπη των Ευρωεκλογών.
Ο λαός έχει την δυνατότητα, ακόμα πιο αποφασιστικά να τιμωρήσει τους υπεύθυνους για την κατάσταση που βιώνει σήμερα που είναι η ΕΕ και τα μονοπώλια. Να μην εγκλωβιστεί στη λογική του «μικρότερου κακού» που έχει πληρώσει στο παρελθόν.
Να καταδικάσει όλα τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που στρατηγικά συμφωνούν στην ίδια πολιτική.
Όσο για τους διάφορους που με βρώμικό τρόπο προσπαθούν να εγκλωβίσουν τους ψηφοφόρους της Λαϊκής Συσπείρωσης, διαδίδοντας ότι τάχα το ΚΚΕ θα στηρίξει τον έναν ή τον άλλο υποψήφιο στο 2ο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, ένα έχουμε να πούμε: Καλούμε τον λαό και όσους στήριξαν τον συνδυασμό μας να ψηφίσουν και στο 2ο γύρο με το ίδιο κριτήριο που ψήφισαν την προηγούμενη
Κυριακή. Να απορρίψουν τους συνδυασμούς που θα εφαρμόσουν την ίδια πολιτική της συγκυβέρνησης και της ΕΕ στο Δήμο Ιστιαίας -Αιδηψού, είτε φοράν το κουστούμι του ανεξάρτητου, είτε όχι. Να μην εγκλωβιστούν στις αυταπάτες που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδο περιφερειακών εκλογών. Ούτως ή άλλως την πολιτική της ΕΕ και του Καλλικράτη θα εφαρμόσει όποιος περιφερειάρχης και αν εκλεγεί από τους δύο. Δεν υποχωρούμε στα εκβιαστικά διλήμματα του 2ου γύρου που νοθεύει την επιλογή του λαού και πρέπει να καταργηθεί.
Δεν αφήνουμε τα κόμματα της ΕΕ να θεωρήσουν ότι έχουν τον λαό στο τσεπάκι τους! Τόσο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών όσο και στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες.
 

ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!
Ιστιαία, 22 Μάη 2014
Τομεακή Επιτροπή Β/Κ Εύβοιας του ΚΚΕ