Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Δήμος Κύμης-Αλιβερίου

3-6-2014
Σε σχέση με το πρόσφατο εξώδικο του κ. Μπουραντά
 

Σύμφωνα με την προσφιλή μέθοδο του κ. Μπουραντά, για τη δημιουργία εντυπώσεων ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για την εξώδικη δήλωση του.
Σε μια ανέξοδη καταγγελία η οποία στηρίζεται στο «εάν αληθεύουν», προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες.
Φυσικά αποκρύπτει επιμελέστατα : ότι ήδη, μετά από δικό του αίτημα την προηγούμενη εβδομάδα, συμφωνήσαμε μεταξύ μας, να αρχίσει να ενημερώνεται σιγά – σιγά από την επόμενη εβδομάδα για την πορεία των οικονομικών και των έργων του Δήμου, ώστε να προετοιμαστεί το δυνατό καλύτερα ενόψει....

της ανάληψης των καθηκόντων του. Συμφωνία που πλέον από μόνος του, μετά την ενέργειά του αυτή, ακυρώνει. Να τονίσουμε επίσης ότι, ούτε ως αντιπεριφερειάρχης, ούτε ως υποψήφιος είχε ποτέ ενδιαφερθεί να μάθει το τι γίνεται στο Δήμο.
Λυπούμαστε πάντως, αν το μόνο που οραματίζεται για τον τόπο είναι οι εξώδικες επιστολές, ευελπιστώντας ότι μέσα από αυτές θα βρει άλλοθι για την έλλειψη προγράμματος και έργου στο μέλλον.
Η δικαιοσύνη μας έχει όλες τις φορές δικαιώσει και γνωρίζει ότι δεν φοβηθήκαμε ποτέ την κρίση της.
Η διαχείριση του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου στην θητεία μας ήταν και είναι καθ’ όλα ξεκάθαρη. Ας κάνει υπομονή και θα το διαπιστώσει την 1 Σεπτέμβρη του 2014. Έως τότε ας επιδείξει την δέουσα σοβαρότητα και τον δέοντα σεβασμό σε αυτή τη Δημοτική αρχή η θητεία της οποίας, όπως πολύ καλά γνωρίζει, λήγει στις 31/8/2014.
 

Δημήτρης Γ.Θωμάς
 Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου