Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ο οδηγός του κ. Τοπολιάτη

Ο αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Τοπολιάτης πιστεύουμε πως δεν γνωρίζει όλα αυτά τα σενάρια που κυκλοφορούν στην Βοιωτία και όχι μόνο και φυσικά δεν πιστεύουμε πως θα εμπλακεί σε τέτοιου είδους σενάρια.
Λένε πως πηγαινοέρχεται στην Αθήνα με οδηγό άνθρωπο, ο οποίος έχει σχέση με την ομάδα της ΘΗΒΑΣ και ο οποίος προσπαθεί να φροντίσει ώστε να αδικηθεί ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ κι έτσι...
να ανέβει η ΘΗΒΑ στη Γ΄Εθνική Κατηγορία.
Ο κ. Τοπολιάτης ακόμη κι αν το θελήσει, δεν θα μπορέσει <<να στήσει>> τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Εμείς απλά είχαμε την υποχρέωση να γράψουμε πως το παρασκήνιο <<βγήκε στο φως>> και όποιος θέλει να βρεθεί εκτεθειμένος ας κάνει ό,τι θέλει.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ και η αρμόδια Επιτροπή για τους διαιτητές (ΚΕΔ) ας φροντίσουν ώστε να μην υποκύψουν στις όποιες πιέσεις και στους όποιους μηχανισμούς.
Ο κ. Τοπολιάτης μπορεί να έχει όποιον θέλει ως οδηγό για να πηγαινοέρχεται Αθήνα αλλά δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο ποδόσφαιρο. Εκεί ως οδηγό του θα πρέπει να έχει την ίση μεταχείριση όλων των ομάδων. Τα ίδια δικαιώματα  έχει και η Βοιωτία και η Εύβοια και η Ευρυτανία και η Φθιώτιδα.
Τι λέτε, κύριε Τοπολιάτη;