Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Συγνώμη, αλλά..

Συγνώμη δηλαδή, αλλά όχι άλλες βόμβες στο σήριαλ του Φώσκολου, συγνώμη, του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ήθελα να γράψω.
Διάβασα πως τώρα η βόμβα ήρθε από τον κ. Γιάννη  Ελευθεριάδη και έχει να κάνει με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Συγνώμη κύριοι, αλλά μετά την βόμβα Κοτσάτου, την βόμβα Στούπα, να έρθει τώρα και η βόμβα Ελευθεριάδη πάει πολύ.
Ο κ. Ελευθεριάδης δεν ρίχνει καμιά βόμβα, αφού το πλάνο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ που έχει δεν είναι άγνωστο και δεν είναι νέο. Το είχε κι όταν κλήθηκε να ....
προσφέρει στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πριν 1 περίπου χρόνο. Για να το εφαρμόσει όμως αυτό πρέπει να έχει ισχυρή διοίκηση με όρεξη και χωρίς καρεκλοκένταυρους ή δήθεν παράγοντες.
Τον Γιάννη Ελευθεριάδη τον ήθελαν όλοι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλά στα δικά τους μέτρα. Τον ήθελαν φαίνεται για κάλυψη.
Τα λόγια είναι φτώχεια κύριοι. 
Ο κ. Ελευθεριάδης και οι συνεργάτες του μπορούν, αλλά όχι σε συνεργασία μ΄ αυτούς που περιμένουν να βάλουν άλλοι το χέρι στην τσέπη, για να ξεκινήσει μια ομάδα και αυτούς που στο τέλος αφήνουν χρέη για τον επόμενο!!!
Ο κ. Ελευθεριάδης μπορεί, αλλά θα δημιουργήσει, θα οργανώσει, θα δείξει και μετά θα ζητήσει από τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα. δεν είναι της φιλοσοφίας, πληρώστε εσείς για να κάνω κουμάντο εγώ.
Ο κ. Ελευθεριάδης δεν είναι βουλωμένο γράμμα, ούτε ανήκει στην κατηγορία αυτών που λειτουργούν παρασκηνιακά και στα μουλωχτά. Είναι χύμα άνθρωπος και παράγοντας.
Κύριοι το πλάνο του κ. Ελευθεριάδη δεν χρειάζεται αποκρυπτογράφηση. Στο φως είναι.
Οργάνωση, οργάνωση, οργάνωση. Ομάδα, ομάδα, ομάδα.
Τώρα αν θέλετε να το κάνουμε φύλλο και φτερό, θα το κάνουμε μια άλλη φορά, γιατί μέχρι σήμερα τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον έχουμε κάνει φτερά και πούπουλα.
Λοιπόν για να το κλείνουμε το θέμα.
Ο κ. Ελευθεριάδης μπορεί. Ο κ. Ελευθεριάδης το θέλει.
Θα πρέπει όμως να του το ζητήσουν αυτοί που πονάνε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αυτοί που αγαπούν πραγματικά την ομάδα. Θα πρέπει να τον πάρουν σηκωτό από το μαγαζί του, να τον πάνε στα γραφεία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να του δώσουν τα ηνία της ομάδας. Τα τυπικά ας τα κάνουν άλλοι. 
Ο κ. Ελευθεριάδης και οι συνεργάτες του θα πρέπει να ξεκινήσουν την οργάνωση της ομάδας, από χθες.
....σε λίγο περισσότερα.