Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Συλλυπητήριο μήνυμα της Προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ, για το Στέλιο Μαργαρίτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με βαθιά αισθήματα θλίψης εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του πρώην Δημάρχου Χαλκίδας, Στέλιου Μαργαρίτη.
Η απώλειά του, αφήνει μεγάλο κενό στον πολιτικό και κοινωνικό βίο της πόλης μας, όσο τεράστια ήταν η συμβολή του όλα τα χρόνια της ενασχόλησής του με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα κοινά.
Η δράση του, οι γνώσεις του, οι αγώνες του για έναν σύγχρονο δυνατό Δήμο Χαλκίδας, μια δίκαιη κοινωνία και έναν δημοκρατικό ιστό μέσα στον οποίο αναπτύσσεται η ...
πόλη μας, αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για τις επόμενες Δημοτικές Αρχές και θα είναι πάντα παράδειγμα προς μίμηση για τις νεότερες γενιές που εμπλέκονται με την πολιτική και την αυτοδιοίκηση.
Προσωπικά, αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο του εκλιπόντος, για τον χρόνο, τις γνώσεις και την εμπειρία που μοιράστηκε μαζί μου, στα πρώτα βήματά μου στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μια προίκα που με βοήθησε πολλαπλά στην ενασχόλησή μου με το Δήμο.
Ο Στέλιος Μαργαρίτης υπήρξε πρωτοπόρος σε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και ο τρόπος διαχείρισης του Δήμου, οδήγησαν τη Χαλκίδα μας, πολλά βήματα μπροστά.
Θα είναι πάντα στις καρδιές μας, σαν ένας καλός φίλος και συμβουλάτορας και το έργο και η στάση ζωής του και πολιτικής του υπόστασης, παρακαταθήκη στο μέλλον.



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΙΛΙΑΝ ΖΛΑΚΩΝΗ