Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την ώρα που ο  κ. Τσίπρας και η παρέα του, υποδυόμενοι κυβέρνηση κράτους, επιστρέφουν από το ταξίδι τους στην Ανατολή, όπου παρουσίασαν το έργο "Πώς να διαπραγματευτείτε διακρατικές συμφωνίες με περιβολή παραλίας", στο εσωτερικό ξεκινά η συζήτηση της πρότασης για αλλαγή του εκλογικού νόμου, την οποία κατέθεσαν με σκοπό να αποτρέψουν το βλέμμα του ελληνικού λαού από τους δυσβάστακτους φόρους που επέβαλαν, τις περικοπές των....

συντάξεων και τη συνεχή υποβίβαση του βιοτικού του επιπέδου.
Δεν προκαλεί καμία έκπληξη οτι επιχειρούν να προσεταιρισθούν τους ανήλικους 17χρονους, αναγνωρίζοντάς τους δικαίωμα ψήφου, καθώς αντιλαμβάνονται οτι δεν μπορούν πλέον ν' απευθυνθούν σε ενήλικες, το σύνολο των οποίων βιώνει καθημερινά την πολιτική απάτη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Επίσης δεν προκαλεί έκπληξη οτι ακολουθούνται σε αυτό τον δρόμο από κάποιες, αυτοαποκαλούμενες προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις, που συναγωνίζονται να καθυποτάξουν την ψήφο των ανήλικων μαθητών, αντί να τους επιτρέψουν και προτρέψουν να αφοσιωθούν ολοκληρωτικά στα μαθήματά τους, για ν' αντιμετωπίσουν το δυσοίωνο μέλλον, το οποίο τους προετοιμάζουν, με την ανερμάτιστη έως τυχοδιωκτική πολιτική τους σε κάθε τομέα.
Και η παράσταση συνεχίζεται…