Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ «ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

Ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη προοπτική η επιτυχία της διοργάνωσης των «Θερινών Σχολείων Σύγχρονης Φυσικής», που έγινε εφέτος με τη συνεργασία του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού και της Πανελλήνιας Ένωσης Φυσικών στο Ειδικό Σχολείο του Ν. Πύργου (1-3 Ιουλίου).
Οι 55 μαθητές από όλη την Ελλάδα και την περιοχή μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες διαλέξεις και μαθήματα από μία πλειάδα καταξιωμένων Φυσικών και να απολαύσουν εκτός της σύγχρονης επιστημονικής παρουσίασης μία ευχάριστη ...

συνεύρεση.
Η μικρή δεξίωση-πάρτι που έγινε το περασμένο Σαββατόβραδο στο ξενοδοχείο «Ρόδον» του Ν. Πύργου, υπήρξε ιδιαίτερα διασκεδαστική και τέλειωσε με προσφορές αναμνηστικών δώρων στους προσκεκλημένους του Δήμου μας.
Υπενθυμίζουμε πως η φετινή διοργάνωση των «Θερινών Σχολείων» έγινε  στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας για την προβολή του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού και της συμμετοχής της σε πανελλήνιες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές διοργανώσεις, με πρωτοβουλία της Δημάρχου κ. Λίνας Ευσταθίου και επιμέλεια του Φυσικού κ. Ανέστη Θεοδώρου.
Ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τον κ. Θεοδώρου καθώς επίσης και προς τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου «Ρόδον» του Ν. Πύργου.