Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Η ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ Ε΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Το απόγευμα της Κυριακής 13 Αυγούστου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, μαζί με τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, παρέστη στην τελετή λήξης της Ε΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου στις Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεώς μας, κατά την οποία φιλοξενήθηκαν 110 αγόρια της Ε΄ και ΣΤ΄Δημοτικού, τα οποία για μία εβδομάδα πέρασαν θαυμάσια στις Κατασκηνώσεις.
Κατά τη διάρκεια της εορτής///
ο Αρχηγός Αρχιμ. Θεοφύλακτος Τσαγκάρης, παρουσίασε το πλαίσιο δράσης της κατασκηνωτικής περιόδου και ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο για την πατρική του μέριμνα μια ευλογία, τα στελέχη για την ανιδιοτελή προσφορά τους και το έμμισθο προσωπικό για την καλή συνεργασία τους.
Στη συνέχεια οι κατασκηνωτές παρουσίασαν τραγούδια και θεατρικά, που είχαν προετοιμάσει, γεμάτα με ωφέλιμα μηνύματα αλλά και ιδιαίτερα χιουμοριστικά, ενώ στο τέλος ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε λόγο επαίνου και καταρτισμού προς τα στελέχη, τους κατασκηνωτές και τους γονείς.
Από την 16η Αυγούστου και για ένα δεκαήμερο στην κατσκήνωση θα φιλοξενηθούν, συν Θεώ, 100 αγόρια του Λυκείου, με Αρχηγούς τον Αρχιμ. Φιλόθεο Θεοχάρη και τον Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστου.