Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Καλημέρα

Καλημέρα και Καλή Παναγιά.
Κάποιοι είναι πολύ ανεβασμένοι και ακόμη πιστεύουν πως ως διοίκηση κατάφεραν να φέρουν την ομάδα ένα βήμα από την Β΄ Εθνική. Καμαρώστε με τις φαντασιώσεις σας και με τα παραμύθια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της ΕΠΟ, αλλά θα ήταν καλό να φροντίσετε και την ομάδα ώστε να είναι ανταγωνιστική και το φαβορί για να είναι πρωταθλήτρια στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Μέχρι τώρα αυτό δεν το κάνατε και πάτε με τα ψέματα και τις φανφάρες.......

Επειδή λοιπόν τώρα είσθε ανεβασμένοι, να προσέχετε το κατέβασμα. Δεν θέλουμε να βλέπουμε γκρεμοτσακίσματα!!!!

Δάσκαλε, λυπάμαι, αλλά είχες δίκιο. Ισχυρή 18άδα δεν υπάρχει και οι απαιτήσεις από αυτά τα παιδιά πρέπει να μειωθούν.
Απειρία και μετριότητα στις περισσότερες θέσεις. Με αυτά πρωταθλητισμός δεν θα γίνει, γιατί δεν μπορεί να γίνει τουλάχιστον για το πρωτάθλημα 2017 - 2018.
Τελικά έχουμε ομάδα συμβιβασμών, αλλά έτσι προκοπή δεν θα έρθει.

Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ δείχνει να ξέρει τι θέλει και θα πρέπει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα, αφού οι διοικούντες δεν πετούν στα σύννεφα και αν δούνε γεμάτο με κόσμο το γήπεδο σίγουρα θα κάνουν και το κάτι παραπάνω.
Η ομάδα του Αλιβερίου για να παραμείνει στην κατηγορία, θα πρέπει να έχει ρόλο πρωταγωνιστή, αφού θα υποβιβασθούν σχεδόν οι μισές ομάδες του ομίλου!!!


Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ούτε συμβουλές θέλει, ούτε έχει ανάγκη από την γνώμη άλλων.
Είναι σίγουροι πως τα έχουν κάνει όλα τέλεια και πως η ομάδα θ' ανέβει στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ  και θα είναι και έτοιμη αγωνιστικά. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν πραγματικά τα όσα λένε εδώ και μήνες, μπορούν να τα κάνουν πράξη ή απλά κατάπιναν αμάσητα τα όσα τους έλεγαν. Εμείς την άποψή μας την γράψαμε. Η ομάδα θα είναι στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, αλλά έτσι όπως είναι σήμερα δεν θα μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να κερδίσει μπαράζ. Ας περιμένουμε....