Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Καλημέρα και χρόνια πολλά

"Μαρία λένε την Παναγιά, Μαρία λένε κι εσένα".
Έτσι λέει το τραγούδι, αλλά επιτρέψτε μου σήμερα να ξεκινήσουμε με τις ευχές μας στην μικρότερη κορούλα μας την Μαρία.
Να είναι πάντα καλά και πάντα να έχει δίπλα της την Παναγιά για να την προστατεύει.
Μαράκι σ΄ αγαπάμε πολύ.
Να στείλουμε τις ευχές μας και σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα. Χρόνια Πολλά και πάντα με ....
υγεία.
Τι να ζητήσουμε τώρα από την Παναγιά μας
Κάναμε μια μίνι σύσκεψη και διαπιστώσαμε πως το μόνο που μένει να ζητήσουμε είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας. Για τα άλλα έχουν φροντίσει άλλοι.

- Για λεφτά, δουλειές, παιδεία κλπ, φροντίζει ο Τσίπρας με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

- Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, φροντίζει ο κ. Τσαγκάρης και οι συνεργάτες του στο ΔΣ, ώστε να τον οδηγήσουν με τις γνώσεις τους, αλλά και με τις γνωριμίες τους, στην Β΄ Εθνική.

- Για την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ φροντίζει ο κ. Αναγνώστου και όλοι όσοι την αγαπούν ώστε να την διαλύσουν και να ησυχάσουν.
- Για τον προπονητή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φροντίζουν αυτοί που δηλώνουν πως είναι μια αγαπημένη οικογένεια και γι΄ αυτό του δίνουν έτοιμη την 11άδα!!

- Για τον ΛΗΛΑ όλα πάνε καλά και οι Βασιλικαριώτες  παράγοντες, κάνουν ότι μπορούν ώστε στην 11άδα τα περισσότερα παιδιά να είναι του ΛΗΛΑ, αφού αυτό είχε πει και ο τεχνικός διευθυντής στην Γενική Συνέλευση. Δεσμεύσαμε είπε τον κ. Ελευθεριάδη πως τα περισσότερα παιδιά θα είναι τα παιδιά του ΛΗΛΑ!!!!

- Για τον Δήμο Χαλκιδέων φροντίζει ο κ. Παγώνης και όλοι της συμπολίτευσης, οι οποίοι δεν έχουν αφήσει εκδήλωση για εκδήλωση και πανηγύρι για πανηγύρι . Τα έργα μπορούν να περιμένουν την επόμενη 5ετία!!!!

- Για τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, λένε πως έχει φτιάξει μια καλή ομάδα, αλλά για την Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και όχι για την Γ΄ Εθνική και πως δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. περιμένετε και θα δείτε πως δεν είναι έτσι τα πράγματα, αρκεί ο κύριος Θεοδώρου ο οποίος είναι αντιδήμαρχος αθλητισμού, να θυμηθεί πως το γήπεδο πρέπει να έχει άδεια και να μην θέλει να πάει ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ στην Χαλκίδα, όπως ο ίδιος πήγε τον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά.