Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Άποψή μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, στο ποδόσφαιρο κανείς δεν πέτυχε κάνοντας πειράματα.
Οι δοκιμές είναι για τον χαλβά, για το μέλι και τέλος πάντων τις δοκιμές σου τις προσφέρουν οι πωλητές, για να γλυκαθείς και ν΄ αγοράσεις το προϊόν τους.
Το ποδόσφαιρο απαιτεί γνώσεις, εμπειρία και πολύ δουλειά.
Το ποδόσφαιρο απαιτεί να κάνει επιλογές αυτός που διαθέτει όλα τα παραπάνω και όχι όποιος είδε φως και μπήκε.
Αυτό που οι κανόνες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ρητά και κατηγορηματικά απαγορεύουν, είναι τους μάνατζερ γενικώς, είτε αυτοί είναι οι μπαμπάδες, είτε "έμποροι", είτε επαγγελματίες.....

Ποδοσφαιριστής ο οποίος προσπαθεί με έναν από τους παραπάνω να πάρει κάτι, ο σωστός παράγοντας και προπονητής τον αφήνει στην άκρη και πάει παρακάτω.
Γιατί φοβόμαστε να τα γράψουμε αυτά; Ποιος δεν τα γνωρίζει;
Πας να πάρεις έναν ποδοσφαιριστή και σου λέει ο άλλος εγώ θέλω για ένα χρόνο 2.000 και 2.000 ο ποδοσφαιριστής!!!
Η απάντηση πρέπει να είναι απλή. Τι λες βρε μαλάκα; Πάρε το εμπόρευμά σου και πήγαινε αλλού.
Το κακό έχει παραγίνει με τους τύπους αυτούς που καταστρέφουν τα παιδιά. Είναι ντροπή να τα νοικιάζουν λες και έχουμε σκλαβοπάζαρο.
Για να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας, μακριά από αυτούς. Αν ήταν άξιοι προπονητές θα είχαν παιδιά σε Εθνικές κατηγορίες. Δεν έχουν όμως και δεν θα έχουν ποτέ, αφού απλά πωλητές είναι.
Αν θυμώσει ο πρόεδρος των προπονητών κ. Τοκπασίδης, που δεν το πιστεύω, ας οργανώσει μια συζήτηση, για να τα πούμε όλα χύμα.
Δεν θα πάω στο μακρινό παρελθόν, αλλά στο σήμερα. Η ΔΡΟΣΙΑ και η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ αυτό το φρούτο, αυτή την πρακτική την έζησαν και την πλήρωσαν ακριβά. Μεγάλο μπάτζετ και οι δύο και η ΔΡΟΣΙΑ υποβιβάσθηκε, ενώ η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της.
Ο Σύνδεσμος των προπονητών θα πρέπει με κάποιον τρόπο να περάσει το μήνυμα στα μέλη του και να μην βλέπουμε προπονητές- εμπόρους ποδοσφαιριστών.
Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα πρέπει να πείσει τους παράγοντες, ώστε να πάψουν να πληρώνουν τους νταβατζήδες.
Οι νταβατζήδες/έμποροι/πωλητές ποδοσφαιριστών, ας δημιουργήσουν ποδοσφαιριστές κι ας τους πάνε στον ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ, στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στον ΠΑΟ κι ας πάρουν όσα λεφτά θέλουν.
Στα τοπικά πρωταθλήματα ας κοπούν αυτά. Κάποια χρήματα στον ποδοσφαιριστή, ανάλογα με την αξία του και ούτε ευρώ σ΄ αυτούς τους τύπους που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο και παριστάνουν τους λάτρεις του ποδοσφαίρου.
Κύριε Παπακωνσταντίνου, κύριε Τοκπασίδη, κύριοι παράγοντες, τους ξέρετε. Τελειώστε τους.