Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Η απάντηση του ΑΟ ΚΥΜΗΣ στον αντιδήμαρχο Θεοδώρου

  ΑΟ Κύμης  
Έτος ίδρυσης 1957  
Κύμη 13-8-2017  

Θα ήταν τιμή για τον ΑΟ Κύμης η φυσική παρουσία του «Αντιδημάρχου» Κύμης και αθλητισμού του Δήμου και όχι  το διαδικτυακό του μένος. 
Τρία χρόνια τώρα η καταστροφική  αδιαφορία του για τις αθλητικές υποδομές της Κύμης και για την Ιστορική ομάδα της πόλης μας, δεν έχει προηγούμενο.
Ας προσέχει από εδώ και στο εξής στις δημόσιες τοποθετήσεις του τα υπονοούμενα που αφήνει για τον ΑΟ Κύμης, γιατί η υπομονή μας στο να θίγει την τιμή και την υπόληψή μας ....
έχει πλέον εξαντληθεί.
Ο ΑΟ Κύμης  είναι ένας ιστορικός σύλλογος  της περιοχής, που έχει  δώσει πολλά , τόσο στην νεολαία όσο και στον  σημαντικό φίλαθλο κόσμο που τον  αγαπά και τον ακολουθεί.
Κρίνοντας  ότι μια ιστορική ομάδα όπως ο ΑΟΚ δεν έπρεπε να εμπλακεί σε πολιτικές αντιπαραθέσεις δεν είχαμε τοποθετηθεί μέχρι σήμερα δημόσια. Δυστυχώς όμως η συνεχής εναντίον μας επίθεση δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια. 
Δηλώνουμε λοιπόν ξεκάθαρα προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως  στον «Αντιδήμαρχο»  Κύμης και Αθλητισμού  ότι : 
Όταν το 1990 αναλάβαμε την διοίκηση του ΑΟΚ, με πολύ κέφι μεράκι και αγάπη για την ομάδα και την νεολαία της περιοχής είχαμε πολλά όνειρα και στόχους. Γιατί με αυτή την ομάδα μεγαλώσαμε, αυτήν αγαπήσαμε και αυτήν θα συνεχίσουμε να αγαπάμε για πάντα. 
Με  άκοπη, άοκνη και  συνεχή προσπάθεια, με  προσωπική οικονομική στήριξη αλλά και την στήριξη των  επαγγελματιών και των φορέων της περιοχής, καταφέραμε από την πρώτη στιγμή να υπάρξει μια σταθερά ανοδική πορεία για τον ΑΟΚ και αυτό μας κάνει περήφανους.  
Η προσφορά μας στον ΑΟΚ, ήταν πολλά χρόνια πριν την ενασχόληση μελών των οικογενειών του Δ.Σ.  με τα δημοτικά δρώμενα, μια προσφορά που θα συνεχίσει να υπάρχει παρά τις τρικλοποδιές που μας βάζουν
Στα 27 χρόνια που διοικούμε τον Α.Ο.Κ., πέρασαν εκατοντάδες παιδιά της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας παιδιών. Παιδιά που αποτέλεσαν μέλη των αθλητικών τμημάτων όλων των ηλικιών της ομάδος μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και που σήμερα μόνο θετικές αναμνήσεις υπάρχουν, από το πέρασμά τους αυτό.
Όσο και αν θέλουν κάποιοι, αυτή η πορεία δεν μπορεί να μηδενιστεί. Η Κύμη έζησε πολύ μεγάλες στιγμές με τον ΑΟΚ  και τις έζησε εδώ, στην έδρα της!!!  Η νεολαία του τόπου μας βρήκε ευχάριστες, υγιείς και ευεργετικές διεξόδους από τη δραστηριότητα της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια.
Ο κόσμος δεν  έχει μνήμη... χρυσόψαρου.  Γνωρίζει πολύ καλά τον πρόεδρο του ΑΟΚ αλλά και όλα τα μέλη της διοίκησης. Είναι όλοι Κουμιώτες που και τα δικά τους παιδιά αγωνίζονταν  σε αυτόν.   
Είναι αληθές ότι τα προηγούμενα χρόνια η δημοτική αρχή στάθηκε  αρωγός των προσπαθειών μας, προσφέροντάς μας άρτιες αθλητικές υποδομές, λεωφορεία για τις μετακινήσεις των αθλητών και οικονομικές επιχορηγήσεις όπως έπραττε και για τις υπόλοιπες ερασιτεχνικές ομάδες του Δήμου μας. Κάτι που δυστυχώς  όχι μόνο δεν συνέχισε ο νέος «Αντιδήμαρχος» Κύμης και αθλητισμού , αλλά με ρεβανσιστικές τάσεις έδειξε από την πρώτη μέρα της εκλογής του τις αντίθετες προθέσεις του. Αυτός ήταν και ο λόγος της έγκαιρης  αποχώρησης μας το 2014  από το πρωτάθλημα. 
Την σημερινή κατάντια όμως των γηπέδων δεν την φανταζόμαστε ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μας. Έχοντας εξασφαλίσει αθλητικούς χώρους για την προσωπική του ομάδα  αδιαφορεί προκλητικά για τα παιδιά της περιοχής μας. Έφτασε στο σημείο να μας πει  «να πάτε να παίξετε στα τσιμέντα!» κι αυτό πολύ πριν καταστραφεί το Κλειστό Γυμναστήριο Κύμης. 
Σε μια δύσκολη εποχή όπως η τωρινή, με τεράστιο αγώνα και με τη στήριξη του κόσμου, μπορέσαμε να κρατήσαμε την ομάδα όρθια επ’ ωφελεία των νέων παιδιών της περιοχής μας. 
Όμως, η φετινή αγωνιστική χρονιά  μας βρίσκει δυστυχώς με παντελώς κατεστραμμένα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ (ανοιχτά και κλειστά) και μας οδηγεί αναγκαστικά εκτός αθλητικών δράσεων για τα τμήματα των αντρών, με ότι αρνητικό αυτό συνεπάγεται για τη νεολαία και την τοπική κοινωνία μας.
Είναι γελασμένος λοιπόν όποιος νομίζει ότι «αφανίζεται» ή «αφανίζει» τον Αθλητικό Όμιλο Κύμης. Η ιστορική ομάδα μας θα επιστρέψει δυναμικά όταν υπάρξουν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις στην Κύμη και οι νέοι και νέες της περιοχής μας θα ξαναβρούν τις διεξόδους που τόσα χρόνια απολάμβαναν.
Για οποιαδήποτε άλλη απορία σχετικά με την όποια «ταμπακιέρα» θα ήταν τιμή μας, ο «Αντιδήμαρχος» αθλητισμού να μας τιμήσει με την  φυσική  του  παρουσία  και προσφορά,  έστω και για μία φορά  και όχι μόνο διαδικτυακά.


Για το ΔΣ του ΑΟ Κύμης
          Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας                                                 
   Παναγιώτης   Θωμάς                        Ηρακλής Γεωργίου