Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΚΟΣΚΙΝΑ

Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ έδειξε τις προθέσεις του από τις πρώτες αγωνιστικές, αφού έχει 1 ήττα, 1 ισοπαλία και 1 νίκη και θέλει να ξεκαθαρίσει νωρίς το θέμα της παραμονής στην κατηγορία.
Κομβικό αυτό το παιχνίδι με τα ΚΟΣΚΙΝΑ, αφού ο ΟΛΥΜΠΟΣ θέλει ψυχολογία, για την επόμενη αγωνιστική που θα πάει στα Ψαχνά για ν΄ αντιμετωπίσει τον ΗΡΑΚΛΗ με τον οποίο έχει ανοιχτούς λογαριασμούς, από το προηγούμενο πρωτάθλημα!!!!
Καλή και δυνατή ομάδα ο ΟΛΥΜΠΟΣ θα προσπαθήσει για ένα....
γρήγορο γκολ, ώστε να αποβάλλει το όποιο άγχος, αν κι αυτή η ομάδα έχει δείξει στο γήπεδο πως τρέχει για 90΄ ακόμη κι όταν όλοι οι άλλοι πιστεύουν πως ο αγώνας έχει χαθεί.
Τα ΚΟΣΚΙΝΑ ξεκίνησαν καλά, αλλά ήρθε η ήττα στο κύπελλο και τους ταρακούνησε λίγο έως πολύ.
Η συνέχεια θα δείξει πόσο η εμπειρία κάποιων ποδοσφαιριστών, θα είναι ικανή να κρατήσει την ομάδα μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Κατά την άποψή μας τα ΚΟΣΚΙΝΑ πρέπει να οργανωθούν σε όλα τα επίπεδα και με τουλάχιστον 1 - 2 προσθήκες στις θέσεις της επιθέσεις θα μπορέσουν να μιλούν με βεβαιότητα για παραμονή στην κατηγορία.
Τα ΚΟΣΚΙΝΑ θα προσπαθήσουν με ηρεμία και υπομονή να πάρουν ντο αποτέλεσμα και αυτό που θέλουν είναι να μην παρασυρθούν από τον ρυθμό των γηπεδούχων, αλλά και από την δυνατή κερκίδα που πάντα έχει ο ΟΛΥΜΠΟΣ στην έδρα του.
Ο κ. Γιώργος Λάμπρου είναι από τους καλύτερους διαιτητές μας και είναι εγγύηση για έναν αγώνα ανάμεσα στον ΟΛΥΜΠΟ και τα ΚΟΣΚΙΝΑ.