Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Απάντηση

Συμφωνώ με τον αναγνώστη - παράγοντα για τις παρατηρήσεις του στο θέμα με τίτλο "ραδιοφωνικά" που αναρτήσαμε, αλλά ας μου επιτρέψει να γράψω πως δεν μιλάμε για ερασιτέχνες παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές κλπ, αλλά για επαγγελματίες.
Αγαπητέ παράγοντα σήμερα δυστυχώς υπάρχουν άνεργοι που δεν παίρνουν μία. Υπάρχουν εργαζόμενοι  που δουλεύουν 8ωρο (το λιγότερο 43 ώρες την εβδομάδα- 170 ώρες τον μήνα) και παίρνουν  400 ευρώ.
Για πείτε μας ποιος προπονητής παίρνει λιγότερα ....
και δουλεύει αυτές τις ώρες;
Καλά κάνει και τα παίρνει, αλλά όχι και εθελοντής;;;
Για πείτε μας τι παίρνουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές;
Μήπως κι αυτοί είναι εθελοντές;
Μήπως εθελοντικά προσφέρουν οι παράγοντες και οι προπονητές στα παιδάκια που θέλουν να μάθουν ποδόσφαιρο; Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που δεν πληρώνουν τα παιδιά.
Δεν θέλω αυτή την στιγμή να γράψω τα ονόματα αυτών που χρησιμοποιούν τα παιδιά, χρησιμοποιούν τα σωματεία, για να βάζουν λεφτά στις τσέπες τους.
Παράγοντες, προπονητές διαιτητές και ποδοσφαιριστές ενώ είναι ερασιτέχνες, εισπράττουν χρήματα, αλλά τους ενοχλεί αν εισπράττει και άνθρωπος της ενημέρωσης.
Μάγκες είπαμε θα γράφουμε αλήθειες. Ακόμη και οι κύριοι και οι κυρίες που καλύπτουν την θέση του γιατρού σε κάθε αγώνα κάτι παίρνουν.
Τίποτα από αυτά δεν μας ενοχλεί και λέμε δεξιά και αριστερά πως οι άνθρωποι της ενημέρωσης τα παίρνουν!!!!
Αγαπητέ αναγνώστη- παράγοντα, εξαιρέσεις θα υπάρχουν πάντα.
Για τους παράγοντες, μπορούμε να γράψουμε πολλά και θα το κάνουμε. Ματώνουν λέει οικονομικά.
Αλήθεια τους πίεσε κανείς να το κάνουν;
Οι περισσότεροι κάπου αποβλέπουν.
Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο.