Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, πως δεν είχαμε ποτέ και δεν θα έχουμε και στο μέλλον καμία δυνατότητα παρέμβασης στην όποια επιτροπή της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αλλά και προσωπικά στους ίδιους τους διοικούντες την ΕΠΣΕ. 
Η κάθε ομάδα, ο κάθε παράγοντας, ο κάθε προπονητής οφείλει να γνωρίζει τους κανονισμούς και να μην  ξεφεύγει.
Κι εμείς έχουμε νεύρα κι εμείς δεν συμφωνούμε με κάποια πράγματα, αλλά έχουμε υποχρέωση να σεβόμαστε τους κανονισμούς και τις αποφάσεις.
Πάμε στα γήπεδα και καθόμαστε σε μια γωνιά, χωρίς να δίνουμε δικαίωμα σε κανέναν.
"Πληρώνουμε" αν είναι δυνατόν το ότι δηλώσαμε και....
δηλώνουμε την εκτίμησή μας στο πρόσωπο του προέδρου κ. Παπακωνσταντίνου και των συνεργατών του και το ότι τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι τραγικό και καθόλου ωραίο, μετά από κάποια τιμωρία να δεχόμαστε επίθεση και να μας λένε διάφορα.
Γιατί άραγε; Γιατί βγάζουμε από μέσα μας μίσος; Γιατί την ώρα που σε τιμωρεί η πειθαρχική με τα όσα είναι γραμμένα στο φύλο αγώνα και τα είπες και τα έκανες, θέλεις να βγεις και από πάνω;
Γιατί αρχίζεις τις απειλές και τις φοβέρες;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν σας κρύβω πως δεν περίμενα να πει αυτά που είπε ο προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ κ. Τάκης Σπυρόπουλος. Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα.
Καταλαβαίνω το γιατί μπορεί να έφτασε μέχρι εκεί, αλλά δυστυχώς δεν θα τιμωρηθούν αυτοί οι οποίοι τον έφτασαν στο σημείο να πει τα όσα είπε. Όταν όλη την βδομάδα πριν από έναν αγώνα σου έχουν βάλει στο μυαλό πως ο διαιτητής "θα σε σφάξει", τότε και ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου μπορεί να το δεις σαν πέναλτι.
Δεν ξέρω τις διαδικασίες, αλλά πιστεύω πως ο κ. Σπυρόπουλος έπρεπε ήδη να είχε πάει στην ΕΠΣΕ και να μιλήσει με το χέρι στην καρδιά. Λάθη κάνουμε όλοι, αλλά πάντα σε μια απόφαση μετράει και το αν έχεις απασχολήσει στο παρελθόν.
Εύχομαι ειλικρινά η ΕΠΣΕ να επανεξετάσει το θέμα Σπυρόπουλου και να μην παραμείνει αυτή η τιμωρία. Ψυχραιμία κύριοι και πάνω απ΄ όλα αλήθειες.