Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Αλλαγή σκυτάλης στην ΕΠΣΕ

Μπορεί να κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αλλά επιτρέψτε μας να γράψουμε, πως τίποτα δεν θα είναι ίδιο στην ΕΠΣΕ στο τέλος αυτού του μήνα, όταν θα αποχωρήσει ο πρόεδρος κύριος Παπακωνσταντίνου.
Φιλοδοξίες μπορεί να έχουν όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση στην μετά Παπακωνσταντίνου εποχή.
Μπορεί όλοι να θέλουν να γίνουν πρόεδροι στην θέση του προέδρου, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Για να μην υπάρξουν παρατράγουδα και για να μην.....
δοθεί το δαχτυλίδι εκεί που δεν πρέπει, η λύση είναι μία, είναι απλή και αποτελεί εγγύηση για την ενωτική πορεία. Ο κ. Γιώργος Πίσχινας έχει τον σεβασμό όλων και φυσικά όλα αυτά τα χρόνια πρόσφερε στο ΕΥΒΟΪΚΟ ποδόσφαιρο όσο κανείς άλλος.
Η λύση αυτή είναι η καλύτερη, αν και εφόσον ο κ. Παπακωνσταντίνου θελήσει να επανέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές του 2019. Αν αποφασίσει να μην είναι και πάλι υποψήφιος, τότε οι 11 θα πρέπει να ψηφίσουν για πρόεδρο αυτόν ο οποίος θα επιλεγεί να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου το 2019.
Ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δώσει το δαχτυλίδι σε κάποιον ο οποίος δεν έχει χρόνο για ν΄ ασχοληθεί με την ΕΠΣΕ ή σε κάποιον ο οποίος δεν έχει διοικητικές ικανότητες ή σε κάποιον ο οποίος απλά θέλει να είναι εξουσία, αλλά στα δύσκολα δεν τα καταφέρνει ή σφυρίζει αδιάφορα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς με τους συμβιβασμούς δεν τα πάμε καλά και δεν θα επιλέξουμε την σιωπή, για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις με όλους. Γράφουμε την άποψή μας και καλούμε τα μέλη του ΔΣ, να έχουν άποψη και να μπορούν να την αιτιολογήσουν.