Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Γιάννης Παπακωνσταντίνου

"Αναφορικά με τις δηλώσεις του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας κ. Βράκα, αξίζει να επισημανθούν τα εξής, διότι δεν έχει γνώση των Κανονισμών:
1) Αν επισκεφτεί το site της Ένωσης ο κύριος Βράκας θα δει ότι έχουμε ανεβάσει το link του Ιατρικού Συλλόγου, για ενημέρωση των Σωματείων κι επικοινωνία με τους γιατρούς.
2) Το κάθε σωματείο είναι υπεύθυνο, βάσει κανονισμού της ΕΠΟ (ΚΑΠ), για την παρουσία γιατρού ή νοσηλευτή ή διασώστη. Η ΕΠΣΕ δεν έχει καμία ευθύνη για τον ορισμό τους!
3) Την αμοιβή δεν την ορίζει κανένας Παπακωνσταντίνου, .....
καμία ΕΠΣΕ, ούτε ο κανονισμός. Το ίδιο το σωματείο, σε συνεργασία με γιατρό ή νοσηλευτή ή διασώστη ορίζουν το ποσό της αμοιβής. Όποτε η πορτοκαλάδα δεν θα πληρωθεί από την Ένωση!!!
4) Το να έχετε άγνοια των κανονισμών του Ποδοσφαίρου κύριε Βράκα δεν είναι κακό. Αν επιθυμούσατε, όμως, θα είχατε ενημερωθεί ότι το πρόστιμο των 300 ευρώ είναι στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ κι όχι της πολιτείας. Για να επιβληθεί η ποινή αυτή στα σωματεία θα πρέπει να αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή και σε καμία περίπτωση το ΔΣ της ΕΠΣΕ. Άλλωστε, αυτά τα χρήματα, που εισπράττονται από τις ποινές, η Ένωση τα επιστρέφει ανταποδοτικά προς τα σωματεία, για τραυματισμούς ποδοσφαιριστών. Αυτά προς ενημέρωση σας!!!
5) Κανένας δεν μίλησε για "κάρφωμα", μην προδίδεστε. Εμείς μιλήσαμε για άγνοια των κανονισμών του ποδόσφαιρο που περιλαμβάνουν αυτά τα θέματα και τους μηχανισμούς ελέγχου που διαθέτει και εσείς στέλνετε συνέχεια έγγραφα στον εισαγγελέα.
Ύστερα από όλα αυτά, τι να πούμε. Το μόνο που ταιριάζει είναι το ποδοσφαιρικό "Χάσαμε την Μπάλα μαζί σας"."