Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

- Κανείς δεν μπορεί να πει πως σήμερα οι χαρές δεν είναι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Χαλκίδας. 
Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ. Ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα και τα παιδιά της ΑΕΚ ο προπονητής και οι φίλοι της ομάδας, το πανηγύρισαν δεόντως.
Κάποια στιγμή η ΑΕΚ θα έπαιρνε νίκη και τους 3 βαθμούς και η μοίρα της ήταν να κερδίσει τον φιλόδοξο για ψηλές θέσεις ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ!!! Το φιλόδοξος δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, αλλά άκουσα δηλώσεις στον 96,5 του προπονητή του Ελλήσποντου.
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ Χαλκίδας και αυτή η νίκη είναι μια απάντηση .....
σ΄ αυτούς που μας έλεγαν διάφορα, επειδή είχαμε γράψει πως η ΑΕΚ Χαλκίδας και μπορεί και θα τα καταφέρει αν το πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές της.
- Ο ΛΗΛΑΣ κέρδισε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Χαλκίδας και βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια. Οι ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ θα πρέπει ν΄ αποκτήσουν ψυχολογία νικητή και πρωταθλητή αν θέλουν να πάνε μέχρι τον Ιανουάριο καλά, αφού όλα δείχνουν πως η διοίκηση του ΛΗΛΑ θα ενισχύσει την ομάδα σημαντικά με στόχο μια πορεία προς την κορυφή και ότι βγεί.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προσπάθησε αλλά σίγουρα αυτή η ήτα δεν θα είναι από αυτές που θα τον πονέσουν.
- Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ πήρε σημαντική νίκη εκτός έδρας με την ΚΑΣΤΕΛΛΑ και ανέβηκε βαθμολογικά, ενώ η ΚΑΣΤΕΛΛΑ έμεινε στα χαμηλά της βαθμολογίας. Για την ΚΑΣΤΕΛΛΑ ήταν η 2η ήττα, ενώ για τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ ή 2η νίκη στο πρωτάθλημα.