Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Απίστευτα έως τραγικά σενάρια κυκλοφορούσαν μέχρι και τα μεσάνυχτα. Τι να πιστέψεις αλήθεια;
Κυκλοφορούσε σε μηνύματα η εκ νέου παραίτηση Τσαγκάρη και μάλιστα κυκλοφόρησε πως κατηγορούσε επιχειρηματία ο οποίος του είχε υποσχεθεί χρήματα για την ομάδα και τελικά δεν του έδωσε!! Πάλι δηλαδή τα ίδια και τα ίδια.
Κυκλοφόρησε πως ποδοσφαιριστές, προπονητές συναντήθηκαν με τον κύριο Αναγνωστάκη σε "καφέ" της Χαλκίδας και συζήτησαν το τι θα κάνουν και για το αν πάνε ....
στην Σαντορίνη ή θα πάει η ομάδα των νέων!!!!
Κύριοι γραφεία δεν έχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Θέλετε να πάρετε τον τίτλο του καφενείου;
Κύριε Αναγνωστάκη, είσθε τελικά πρόεδρος στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Όταν κάποιος διοικεί μια ομάδα, δίνει λύσεις και δεν κάνει διαπιστώσεις, ούτε μένει στην καρέκλα του, μέχρι να βρεθεί ο επόμενος μαλάκας να πληρώσει.
Κρυφτούλι παίζει η διοίκηση και πολύ γουστάρω να βγει ο κύριος Βασίλης Πίσχινας να επαναλάβει αυτά που έλεγε στο ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θέλουν να την κοπανίσουν αλλά δεν βρίσκουν τρόπο.
Με την όποια παραίτηση δεν θα έρθει και η απαλλαγή από τις ευθύνες και την όποια κακοδιαχείριση.
Το ξαναγράφουμε. Το ποτήρι θα το πιούνε όλο μέχρι το τέλος και μόνο σε μια Γενική Συνέλευση μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο, αν πούνε αλήθειες.
Για να ξεκαθαρίσουμε και κάτι. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πήγε στη ΣΑΝΤΟΡΊΝΗ. Πήγε και θα χάσει τον αγώνα στα χαρτιά με 3 - 0 και θα του αφαιρεθούν βαθμοί, θα έχει και πρόστιμο. Αυτοί που δεν πήγαν ήταν οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και οι διοικούντες, οι οποίοι φυσικά στο εξής δεν έχουν και θέση στην ομάδα.
Καθαρές κουβέντες. Αυτοί που στήριζαν το ψέμα μόνο και μόνο για τα χρήματα, δεν υπάρχει λόγος να φορούν την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Στην κερκίδα ΟΛΟΙ.