Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Κύπελλο Εύβοιας

Στις 15:00 αρχίζουν σήμερα οι αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο στα 3 γήπεδα.
ΕΡΕΤΡΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
Διαφορετικό στόχο θα έχουν οι δύο ομάδες στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Αυτό λένε κάποιοι αλλά εμείς δεν το πιστεύουμε και θα εξηγήσουμε το γιατί.
Λένε πως η ΕΡΕΤΡΙΑ θα πάει σήμερα να κερδίσει με καλό σκορ, αλλά εμείς πιστεύουμε πως η ΕΡΕΤΙΑ θέλει νίκη έστω και με 1 - 0. Η ΕΡΕΤΡΙΑ είναι καλή στα εκτός έδρας και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Ξέει πως και στα ΨΑΧΝΑ δύσκολα θα χάσει ....
και μάλιστα με 2 γκολ διαφορά.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ λένε πάει στην ΕΡΕΤΡΙΑ απλά για να μην χάσει. Ούτε αυτό το πιστεύουμε. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα πάει να κερδίσει σήμερα και να έχει την ευκαιρία στον επαναληπτικό να περάσει ακόμη και με την ισοπαλία. Θα δούμε.

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
Δεν υπάρχει σύγκριση αφού η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και υπάρχει κι ο επαναληπτικός.  Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ θα παίξει για να μην δεχθεί πολλά γκολ στους δύο αγώνες, έχοντας στο πίσω, μα πολύ πίσω στο μυαλό της πως υπάρχουν και τα θαύματα.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πάει ήρεμα και χαλαρά να αποφύγει τραυματισμούς και κάρτες γιατί κάτι τέτοιο δεν το θέλει ούτε ο διάβολος. Το μυαλό του ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα το έχει στο πλοίο που πάει Σαντορίνη και το οποίο θα κουνάει πολύ.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ
Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να  πάρουν την νίκη, αλλά και οι φιλοξενούμενοι αυτό ψάχνουν για να πάρουν φόρα και για το πρωτάθλημα.
Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας για καμία από τις δύο ομάδες και πρωταγωνιστές θα είναι οι άμυνες. Άποψή μας είναι πως την πρόκριση θα την πάρει η ομάδα με τα λιγότερα λάθη στην άμυνα.