Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν υπάρχουν καλοί και κακοί στο ποδόσφαιρο.
Άνθρωποι υπάρχουν εκ των οποίων κάποιοι κάνουν περισσότερα λάθη από αυτά που μπορεί να σηκώσει η καμπούρα τους.
Στο ΛΗΛΑ Βασιλικού από τότε που ξεκίνησε ξανά, μετά την εποχή Αγραφιώτη, ο εγωισμός και τα λάθη των παραγόντων, οδήγησαν σε επιλογές οι οποίες δεν ταίριαζαν με την ομάδα.
Εμείς επισημάναμε αυτά τα λάθη, αλλά δυστυχώς  όπως λέει κι ο λαός, στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε, αφού όσο κι αν την χτυπάς δεν θα σε ακούσει.
Όλα αυτά τα χρόνια η....
ομάδα "έκοβε φέτες" το Βασιλικό και χώριζε τους κατοίκους σε "ΜΕΝ και ΔΕ". Αυτό οδήγησε την ομάδα σε μια κατάσταση απαξίωσης, όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ήθελαν να έρθουν στον ΛΗΛΑ!!!!
Ο εγωισμός δεν επέτρεπε στους διοικούντες να τα καταλάβουν αυτά και το Καλοκαίρι βρέθηκε η ομάδα σε κίνδυνο, αφού όχι μόνο δεν ερχόταν ποδοσφαιριστές με μεταγραφή, αλλά και αυτοί οι λίγοι που υπήρχαν ήθελαν να αποχωρήσουν.
Ο ερχομός Ελευθεριάδη και Λάμπρου άλλαξε το κλίμα και παρέμειναν όλοι στην ομάδα, αλλά ήρθαν και σχεδόν δύο 11άδες ποδοσφαιριστές!!!!
Η ομάδα έχει πλέον μια μεγάλη ευκαιρία, να οργανωθεί, να κάνει μια καλή πορεία και να προσελκύσει κόσμο στο γήπεδο, αλλά και να οδηγήσει στο γήπεδο τουλάχιστον 150 παιδάκια.
Μικρή σημασία έχει για την ομάδα το ν΄ ανέβει ή όχι στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ αυτή την χρονιά.
Ο ΛΗΛΑΣ μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.
Αυτό δεν σημαίνει πως αν δεν πάρει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να τα βάψει μαύρα.
Ο κύριος Ελευθεριάδης και τα άλλα μέλη της διοίκησης, θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους πως είναι καλοί οι στόχοι, αλλά στόχοι δεν πρέπει να είναι ο εξής ένας το πρωτάθλημα.
Αυτό θα έρθει όταν προχωρήσεις στην σωστή οργάνωση και σε όλα τ΄ άλλα.
Καλή συνέχεια.