Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα σε όλες και όλους.
- Θα το γράψουμε και πάλι. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές πάνε κι έρχονται, αλλά οι ομάδες μένουν. Αυτό θα το διαπιστώσουν σύντομα οι παράγοντες οι οποίοι επένδυσαν σε ποδοσφαιριστές και προπονητές οι οποίοι τους έβλεπαν στις τσέπες και φυσικά δεν ενδιαφερόταν και πολύ για να παίξουν ποδόσφαιρο.
- Στην ΕΠΣΕ όλα ήρεμα και ένα μέλος της διοίκησης μας είπε: "άδικα χάνουν τον καιρό τους, αυτοί που ελπίζουν σε διάσπαση της παράταξης που....
διοικεί την ΕΠΣΕ". 
- Όλα καλά στον ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ σύμφωνα με τους διοικούντες και τον προπονητή, ο οποίος μετά τον Φεβρουάριο θα έχει και το δίπλωμά του, οπότε θα είναι κι αυτός διπλωματούχος και θα ενταχθεί στην οικογένεια των προπονητών.
- Στο ΑΜΠΕΛΙΣ θα χορέψει ο ΛΗΛΑΣ και σύμφωνα με πληροφορίες μετά τον χορό, θα έχουμε και ανακοινώσεις και εξελίξεις στην ομάδα του Βασιλικού.
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ψάχνουν λύσεις και για το γηπεδικό και πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος κύριος Αναγνωστάκης και ο κ. Κακαβάς ψάχνουν τρόπους ώστε η ομάδα ν΄ αποκτήσει δικό της γήπεδο. Χρήματα φαίνεται πως υπάρχουν και αν χρειασθεί θα προχωρήσουν σε τραπεζικό δανεισμό, αφού πρόσωπο υπάρχει.
Καλημέρα και βοήθειά μας!!