Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Κύριοι σχολιαστές του καφενείου, θα πρέπει όλοι να καταλάβετε πως δεν περισσεύει κανείς, αν ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού θελήσει να γυρίσει σελίδα και σύντομα να φύγει από το Τοπικό πρωτάθλημα.
Η διοίκηση Ελευθεριάδη έκανε την δική της προσπάθεια, πέτυχε κάποια πράγματα και απέτυχε σε κάποια άλλα. Δεν ξέρουμε που θα καταλήξει αυτή η διοίκηση, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε πως βοήθησε ώστε να καταλάβουν ΟΛΟΙ, το τι ήταν αυτό που δεν άφηνε τον ΛΗΛΑ ν΄ ανοίξει τα φτερά του.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες το ποτάμι τώρα....
δεν γυρίζει πίσω.
Ο ΛΗΛΑΣ μπήκε σ΄ έναν δρόμο και κανείς δεν θα τον βγάλει από αυτόν.
Στην επόμενη διοίκηση του ΛΗΛΑ, θα πρέπει να συμμετέχουν παράγοντες οι οποίοι θα υπηρετήσουν την ομάδα με συγκεκριμένο πρόγραμμα και πλάνο και όχι να περιμένουν τα πάντα, από 2 - 3 ανθρώπους.
Στον ΛΗΛΑ δεν περισσεύει κανείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να είναι ΟΛΟΙ μέλη του ΔΣ.
Αυτοί που πίστευαν πως μπορούν, απέτυχαν και περίμεναν να βάουν άλλοι τα χρήματα για να διοικούν αυτοί.
Η χρονιά θα τελειώσει και ο ΛΗΛΑΣ μπορεί να τερματίσει στην 1η, την 2η ή την 3η θέση, αλλά αυτό δεν πρέπει να προβληματίσει κανέναν. Αγωνιστικά η ομάδα θα κάνει την προσπάθειά της κι όπου βγει. Η σημερινή διοίκηση έδωσε υποσχέσεις στην Γενική Συνέλευση και ΟΛΑ τα μέλη της θα πρέπει να κάνουν αυτά για τα οποία δεσμεύτηκαν. Στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός και πάλι η Γενική Συνέλευση θα ξαναδώσει εντολή.
Μέχρι τότε έχουμε καιρό και δηλώνουμε πως για τον ΛΗΛΑ υπάρχει λύση και θα την καταθέσουμε την ώρα που πρέπει.