Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΣΕ- ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Πόσοι ήταν αυτοί οι οποίοι πίστευαν πως ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κύριος Γιάννης Παπακωνσταντίνου θα έκοβε μία ακόμη πίτα;
Ελάχιστοι ήταν αυτοί και μεταξύ τους κι εμείς και γι΄ αυτό το χαρήκαμε όταν το πληροφορηθήκαμε και είδαμε τις φωτογραφίες. 
Πόσο αστείοι είναι όμως ΟΛΟΙ αυτοί οι οποίοι έλεγαν και ξανάλεγαν πως "τον τελείωσαν" και πως πλέον τον έβαλαν στο περιθώριο και πως στην θέση του θα όριζαν δικό τους άνθρωπο οι εξυγιαντές;
Λοιπόν μάγκες περαστικά σας και πλέον πήρατε ένα...
ακόμη μήνυμα.
Ο Παπακωνσταντίνου είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι όσο ο ίδιος το επιθυμεί.
Να ξέρετε πως ακόμη κι αν οι εξυγιαντές συνεχίσουν το παιχνιδάκι τους, το ψηφοδέλτιο αυτής της παράταξης θα είναι πάλι δυνατό και χωρίς απουσίες. Ακόμη δηλαδή κι αν ο Παπακωνσταντίνου δεν είναι υποψήφιος θα συνεχίσει και μάλιστα με επίσημο και νόμιμο τρόπο στην ΕΠΣΕ.
Τα τοπικά φερέφωνα "των εξυγιαντών" κατάπιαν την γλώσσα τους και ενώ έβριζαν χυδαία τον Παπακωνσταντίνου, τώρα ψάχνουν ευκαιρία για να βρεθούν δίπλα του και να έχουν και καμιά φωτογραφία μαζί του!!!!
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ξέρετε την θέση μας για τον κ. Παπακωνσταντίνου και ότι δεν την αλλάξαμε ούτε όταν αυτοί οι τύποι έλεγαν όσα έλεγαν εναντίον του.
Κύριε πρόεδρε, να είσθε καλά και να προσέχετε τους πρωταθλητές της κωλοτούμπας και αυτούς που επιστρέφουν στην αγκαλιά σας, όταν διαπιστώνουν πως δεν σας έχουν "τελειώσει"!!!!