Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Για περάστε παρακαλώ

Εδώ και πολύ καιρό γράφουμε και ξαναγράφουμε για τα όσα συμβαίνουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κάποια μέλη του ΔΣ προσπαθούν να πείσουν πως όσα γράφουμε είναι μαλακίες.
Για να τους βγάλουμε από την δύσκολη θέση θα κάνουμε κάτι πολύ απλό.
Καλούμε έναν από τους κύριο Αναγνωστάκη, κύριο Τσαγκάρη και κύριο Κακαβά ή και τους τρεις σε δημόσια συζήτηση παρουσία δημοσιογράφων κι όποιος αντέξει.
Εμείς θα αποδείξουμε πως ΟΛΑ όσα γράφουμε είναι αλήθεια και αυτοί να ....
αποδείξουν πως είναι ψέματα.
Κύριοι κρατάτε την ομάδα στα χέρια σας, για λόγους που ξέρετε κι εσείς κι εγώ.
Είναι όμως αστείο να μιλάτε εσείς για σφαγή από την διαιτησία και να ρίχνετε ευθύνες σε άλλη ομάδα. Αυτό κοστίζει ακριβά στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πάντως δεν θα πείσετε κανέναν με τέτοιες πρακτικές. 
Η Εύβοια γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει εδώ και ένα χρόνο με την ομάδα.
Εμείς το είχαμε γράψει από καιρό. Η ομάδα με αυτή την διοίκηση η οποία "κάνει μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα", δεν πρόκειται ν΄ ανέβει κατηγορία. Αυτό συνέβη την περίοδο 2016-2017 και θα συμβεί και την περίοδο 2017 - 2018. Το γιατί το γνωρίζουν καλύτερα από εμάς, αυτοί που έφεραν την ομάδα στο να είναι παιχνιδάκι στα χέρια άλλων.
Οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν και μπράβο τους, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν πως αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Ο προπονητής κύριος Αυλωνίτης ξέρει πολλά περισσότερα και θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αλλά προσπαθεί ώστε να μην μείνουν άνεργοι όλοι του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Λοιπόν κύριοι, για να τελειώνουμε. Από εδώ και στο εξής να ξέρετε πως δεν θα σας επιτρέψουμε να συνεχίσετε τις συκοφαντίες και τις απειλές. Η πρόσκληση στην διάθεσή σας. Αντέχετε;