Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Πολλά ακούμε για ποδοσφαιριστές που φεύγουν από τον ΛΗΛΑ, αλλά καμία επίσημη ανακοίνωση δεν διαβάσαμε και η μόνη επίσημη φυγή είναι αυτή του Ρωμανού.
Ο κάθε ποδοσφαιριστής κάνει τις επιλογές του και στο τέλος θα κριθεί κι αυτός, όπως και ο κάθε προπονητής και οι κάθε παράγοντας.
Είναι λάθος πάντως να κυκλοφορούν φήμες για το οικονομικό των ποδοσφαιριστών και οι ίδιοι να μην μπορούν να παραδεχθούν πως δεν μπόρεσαν ν΄ ανταποκριθούν κι αυτοί στις υποχρεώσεις τους.....

Στον ΛΗΛΑ δεν πρέπει να λειτουργούν με το σύστημα που θέλει να παίζει κάποιος βασικός, όταν δεν ακολουθεί το πρόγραμμα προπονήσεων. Εμείς την άποψή μας την έχουμε γράψει. Ο ΛΗΛΑΣ δεν πρέπει να έχει στο μυαλό του την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά το πως θα οργανωθεί καλύτερα και πως το Καλοκαίρι δεν θα ψάχνει για προπονητή και ποδοσφαιριστές.
Από τώρα θα πρέπει να γεμίσει το ρόστερ και τους όποιους ποδοσφαιριστές επιλέξει να τους έχει για τουλάχιστον   δυόμιση  χρόνια, δηλαδή μέχρι και το πρωτάθλημα του 2019 - 2020.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες ο ΛΗΛΑΣ δεν είναι καμιά ομάδα χωρίς ιστορία και ειδικό βάρος.
Ας σταματήσει εδώ η κάθε ξεροκεφαλιά του κάθε παράγοντα. Τα όποια παιχνίδια ας τα κάνει ο καθένας στο σπίτι του και στην δουλειά του. 
Δυστυχώς αυτοί που έδιναν υποσχέσεις όταν παρουσίασαν την νέα διοίκηση, δεν κράτησαν τον λόγο τους και έχουν ευθύνες.
Κανείς δεν τους έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και κανείς δεν τους είπε να κάνουν όσα έκαναν.
Λοιπόν σεβασμός στον ΛΗΛΑ γιατί αυτή την φορά δεν θα έχουμε δυσκολία στο να γράψουμε για λιποτάκτες για ευθυνόφοβους και άλλα σχετικά.
Την άποψή μας την ξέρουν ΟΛΟΙ. Οργάνωση - οργάνωση - οργάνωση και τουλάχιστον σταθερή διοίκηση για 3 χρόνια με πλάνο και όχι με φαντασιώσεις και ΘΑ.
Ποδοσφαιριστές που δεν θα σεβαστούν τον ΛΗΛΑ, θα πρέπει να μην περάσουν ούτε την πόρτα του γηπέδου του Βασιλικού.
Και κάτι τελευταίο. 
Είναι καιρός η διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει σε μια Γενική Συνέλευση και να προχωρήσει σε συμπλήρωση του ΔΣ κάνοντας οριστικά δεκτές τις παραιτήσεις ή τις αποχωρήσεις μελών.
Η δέσμευση όλων των μελών του ΔΣ θα πρέπει να είναι μέχρι το Καλοκαίρι του 2020, αφού η διοίκηση μπορεί να παραμείνει για 2 συν 1 χρόνο.