Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Καλησπέρα δήμαρχε κύριε Ψαθά

Δήμαρχε κύριε Ψαθά, μπορεί ο κύριος Στούπας να μην δημοσιοποίησε τα εξώδικα που σας έστειλε η τότε διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (της πραγματικής), αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Χθες αργά το απόγευμα μάθαμε πως ήρθαν στον δήμο εξώδικα για τα όσα συκοφαντικά κυκλοφορούν εδώ και μήνες από τον δήμο και με τη έγκριση όλων των αιρετών!!!
Πληροφορίες λένε πως θα πάει και προς την ΕΠΣΕ κάτι αντίστοιχο και με την ένδειξη να κοινοποιηθεί προς όλα τα σωματεία, αλλά και να ....παρθεί απόφαση!!!!
Κύριε δήμαρχε, κύριε Ψαθά, δυστυχώς για σας δεν είναι υπεύθυνη μόνο η Δημοτική Επιχείρηση, αλλά κι εσείς ως πολιτικός προϊστάμενος όλων, αλλά και όσοι ψήφισαν αυτά τα συκοφαντικά και ψευδή που ψήφισαν.
Δήμαρχε, είσθε και πρόεδρος της ΕΠΣΕ και με όλα αυτά βάζετε σε περιπέτεια όλες τις ομάδες οι οποίες θα κληθούν να πληρώσουν, διαφορετικά κάποιοι θα κατηγορηθούν πως ζημίωσαν τους δήμους!!!!
Κύριε Δήμαρχε, πριν από πολλούς μήνες είχατε δηλώσει στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 πως έγινε ένα λάθος και θα το διορθώνατε. Αλήθεια γιατί δεν το διορθώσατε και βάλατε σε περιπέτειες πρώην φίλους σας και τον αγαπημένο σας όπως λέτε ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ;
Μήπως κύριε Δήμαρχε η τότε ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν διαφήμισε τον δήμο σε όλο τον κόσμο;
Αγαπητέ δήμαρχε κύριε Ψαθά, αυτή που οδήγησαν ψηλά τον ΗΡΑΚΛΗ μόνο μαλάκες δεν είναι και μπορεί να μην έχουν συμβουλάτορες ανθρώπους καθηγητές της κωλοτούμπας, αλλά έχουν και δυνάμεις και γνώσεις. 
Τα καλύτερα έρχονται.
Καλά ξεμπερδέματα.